Product Video Pro

Product Video Pro este un modul video pentru Prestashop care ingaduie folosirea unui video in locul imaginii produselor, oriunde pe site,pe prima pagina, pagina categoriilor sau pagina produsului. Cu acest modul video aveti sansa de a pastra cat mai mult timp vizitatorii in magazin si de a creste vanzarile inspirand incredere si conducand clientii pas cu pas catre luarea unei decizii.

Pret: 49,99€

Mai multe informatii

Ce face acest Modul?

Te uimeste cu o prezentare a produselor inedita, dinamica si bazata pe dorintele consumatorilor.


Folosind video-uri in loc de imagini, va schimba in totalitate perceptia cumparatorilor fata de shoppingul on line. Va creste standardele pentru toate magazinele online. Acest modul ingaduie introducerea unui video in locul imaginii produsului pe orice pagina: pagina index, catregorii pagina produselor, filtre, oriunde imaginea produsului apare in Prestashop. Puteti adauga video-uri de pe YouTube, vimeo sau alte platforme ce ingaduie embed-ul. Folosirea acestor video-uri pe orice pagina, vine cu un panou de control bine dezvoltat care permite personalizarea din punct de vedere vizual a video-ului afisat pe site.

Video-ul este adaugat in functie de produse, alege produsul dorit din lista si adauga codul video-ului. Setarea de baza va afisa video-ul pretutindeni unde apare acel produs, in listele de produse de pe categorii, acasa, widget-uri si pagina produsului. acesta este un modul Prestashop unic, din cate stim noi nu mai exista pe piata un asemenea modul care foloseste video-uri in locul imagini produselor, pe orice pagina din magazin.Incearca-l si convinge-te.

Vezi site-ul demo al acestui modul si convinge-te de beneficiile pe care le poate aduce. Am folosit cateva video-uri de pe Youtube si Vimeo, cateva reclame de produse, pentru a arata potentialul modulului.
Vezi de asemenea si setarile modulului din back office.
Profita de Motorul de Cautare nr. 2 din lume - YouTube


Afiseaza un video pe orice pagina doresti. Foloseste-te de un video in locul imaginilor pentru a prezenta produsele sau serviciile tale pe orice pagina din magazinul Prestashop, index, categorii, filtresau pagina produs. Precum stim cu totii, o imagine spune cat o mie de cuvinte, dar un video spune de o mie de ori mai mult.
In lumea rapida in care traim, consumatorii ofera din ce in ce mai putin timp lecturii descrierilor de produse de aceea imaginile bune reusesc sa vanda mai bine. O imagine buna a produsului tinde sa dea clientilor o senzatie apropiata de cea dintr-un magazin fizic, desigur, nu poate atinge marfa dar efectul vizual il va aduce pe cat se poate de aproape in aceasta lume virtuala.

Acest lucru a fost adevarat pana acum. Cel mai apropiat efect vizual de realitate este un video, unde poti vedea produsele din toate unghiurile, il poti vedea folosit de oameni reali si in acelasi timp ti se reda si informatia necesara despre produs, pe un fundal muzical care iti ofera o ambianta placuta.

De ce crezi ca YouTube este pe locul doi din cele mai folosite motoare de cautare din lume? Oamenii vor sa vada video-uri. Profita de aceasta noua unealta de marketing inaite de a deveni "comuna" si ultra utilizata.
Nu rata sansa de a folosi vide-ou-ri in favoarea magazinului tau. Fi cu un pas inaintea competitiei si aprecierea clientilor tai se va vedea in vanzari.
De ce ai Nevoie de acest modul?Sa lasam cifrele sa vorbeasca.


Un video prezent in magazinul tau online va creste vizite, ranking si vanzari:

-- Utilizatorii care vad un video raman cu circa 2 minute mai mult pe site. (Comscore)
-- 73% dintre cumparatori au o sansa mai mare sa depuna o comanda dupa ce vizioneaza un video (ReelSEO)
-- 90% din cumparatori considera video-urile drept utile in luarea deciziei de a cumpara (Video Brewery)
-- 52 % din cumparatori spun ca un video le da mai multa incredere in procesul de cumparare.(Invodo)
-- sansele de a fi pe prima pagina in listarile Google creste cu 53% cu un video(Forrester Research)
-- Videou-rile din listele de cautare Google au o sansa mai mare cu 41% de a primi click decat cele care au doar text. (Econsultancy)
-- Folosirea unui video pe Landing Page creste rata de conversie cu 80% (EyeView Digital)

Nu rata sansa de a folosi unealta de marketing a viitorului:

-- 51.9% din profesionistii in marketing din intreaga lume considera video-urile ca un tip de continut cu cel mai bun ROI (Return on Investment)(eMarketer)
-- Traficul pe Internet al video-urilor va fi de 69% din traficul global de pe internet in 2018 (Cisco)
-- Promovarea video este de 6 ori mai eficienta decat cea scrisa sau online. (b2bmarketing.net)
-- Un minut video este echivalentul a 1.8 milioane de cuvinte. (Forrester Research)
-- YouTube detie acum 28% din cautarile din Google ( Google)
-- Peste 6 miliarde de ore de video sunt vizionate in fiecare luna pe Youtube ( care are peste 1 miliard de vizitatori pe luna) (YouTube)


Crearea unui video pentru produse costa mult? Nu mai este adevarat.

Desigur, daca detii un brand cunoscut si poti investii zeci si sute de mii de euro intr-un clip TV ...va costa pe masura.
Dar multumitaYouTube, exista un nou tip de video advertizing, tine minte faptul ca nu este nevoie sa creezi o reclama TV ai nevoie doar de o prezentare a produsului care sa fie sincera si personala.


Video-uri Personale Pune mana pe o camera video si filmeaza tu insuti produsul vandut, explica de ce este bun pentru cumparatori si uploadeaza-l pe YouTube. Desigur, poti sa il editezi putin, macar sa ii adaugi un logo si url-ul magazinului. Cele mai de succes canale YouTube sunt detinute de persoane oarecare varbind la un webcam. acesta este un lucru pe care lumea vrea sa il vada , le da senzatia de "real" ca produsul este cu adevarat asa cum e prezentat si nu doar o imagine din Photoshop, si persoana care il prezinta este cineva accesibil ca ei si nu un actor angajat.

Motion Graphic Videos. Nu iti place sa apari in video-uri sau preferi sa ai unul facut de profesionisti. Exista o solutie economica, imagineaza-ti o prezentare grafica.Utilizand text, imagini si video pe un fundal muzical placut, te poti asigura ca clientiita i vor primi mesajul pe care doresti sa il transmiti despre produsele sau serviciile oferite.
Aceste video-uri arata profesionist, HD, niste mini reclame care vor ransmite cu siguranta mesajul "cumpara-ma sunt extraordinar" catre vizitatori ( in curand clienti).Costurile pentru un asemenea video ar fi pe undeva pe la 700 de euro. Asta pentru o prezentare serioasa, ca la carte. Daca ai nevoie de o prezentare pentru un produs insa, ai nevoie doar de un template bun pe care il poti folosi pentru mai multe produse si acest lucru va scade dramatic costurile per video.Caracteristicile si Beneficiile Modulului Product Video Pro- Alege produsul pentru care doresti sa ai un video in locul imaginii
- Alege paginile in care vrei sa apara video-ul (in toate locurile in care apare produsul, doar pe prima pagina, paginile categoriilor, pagina produsului)
- Dezactiveaza Auto-Play ( video-urile au optiunea de a porni de indata ce se incarca pagina)
- Intarziere Auto-Play ( poti seta ca video-ul sa inceapa cu intarziere , exprimat in milisecunde. De exemplu daca vrei ca vizitatorul sa poata arunca o privire de ansamblu asupra paginii inainte sa fie surprins placut de un video al produsului, se poate seta o intarziere de cca 3000 ms ( 3 secunde))
- Ascunde informatiile ( poti ascunde meniul cu informatii aratat in streaming)
- Ascunde butoanele ( poti alege sa nu se afiseze butoanele de control a video-ului, precum volum, vizioneaza mai tarziu, setari de pe Youtube)
- Setare intarziere a aparitiei video-ului ( va fi afisata imaginea , apoi va apare si video-ul)
- Afisare video permanenta sau doar la mouse over.
- Video afisat in fata imaginii produsului
- Video afisat intr-un popup
- Compatibil cu Prestashop 1.6.x.
- Compatibil cu dispozitivele mobile
- Compatibilitate: (IE8+, Firefox, Opera, Safari, Chrome).Cumpara Modulul Prestashop- Product Video Pro

Profita de aceasta unealta de marketing extraordinara, creste-ti conversiile, ofera clientilor tai ceva valoros adaugand un video al produsului pe pagina. Ai sansa de a pastra vizitatorii pe pagina mai multa vreme si de a inspira incredere ce va duce la vanzari. A avea un video al produselor chiar pe prima pagina pe care o vad vizitatorii si nu doar pe pagina produsului, ascuns sub fold, ii va convinge sa se opreasca la magazinul tau si sa doreasca sa vada mai multe.


Cumpara Modulul Prestashop- Product Video Pro

Descarca