Template magazine pentru copii

Cumpararea de hainute si accesorii pentru cei mici va fi o adevarata placere pentru tinerele familii care acceseaza un magazin online cu aceasta tema care inspira incredere si radiaza la fel de multa voie buna ca zambetul unui copil.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

BabyStore este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune in valoare intreg catalogul de produse. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, meniur bine structurate si elemente de social marketing.


 

BabyStore este un template PrestaShop 1.6 perfect pentru magazine online cu articole pentru copii.

Zambetul unui copil este cea mai frumoasa rasplata pe care o puteti primi in urma oferirii unei hainute frumoase sau a unei jucarii perfecte pentru varsta lui. Astfel, clientii interesati de achizitionarea articolelor pentru copii pornesc in cautare incarcati deja cu energie pozitiva iar prezentarea produselor din oferta dvs. intr-o atmosfera atat de placuta si jucausa cum este cea oferita de template-ul de fata ii va convinge ca au ajuns cu siguranta la locul potrivit.

Cunoscand foarte bine ca tinerii parinti sunt in general foarte ocupati si au destul de putin timp ca sa stea in fata calculatorului pentru a face cumparaturi, este foarte probabil ca acesti cumparatori sa utilizeze alte metode decat cele standard pentru a face cumparaturile pentru copii lor, indiferent ca e vorba despre scutece, haine sau jucarii care vor fi oferite cadou la zile de nastere, onomastice sau Sarbatori. Astfel, ei vor accesa magazinul online de pe dispozitive personale cum ar fi telefonul mobil sau tableta. Design-ul adaptabil utilizat in construirea acestei teme vine in intampinarea clientilor care prefera sa "intre rapid pe net", oferindu-le un site care arata la fel de bine si functioneaza fara cusur indiferent de platforma de pe care este vizualizat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.