Template magazin bucatarie si baie

Aspectul deosebit de curat si ingrijit al acestei teme scoate in evidenta exact acele calitati de care sunt interesati cumparatorii de accesorii pentru baie si bucatarie.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

StarShop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

StarShop este un template PrestaShop 16 pentru magazine online cu mobilier si accesorii pentru bucatarie si baie.

Orice persoana aflata in cautarea mobilierului sau accesoriilor perfecte pentru bucatarie si baie proneste in general cu ideea ca aceste spatii trebuie sa fie ingrijite, imaculate si decorate cu bun gust. Doar o rapida privire asupra temei de fata va va convinge ca are exact acele calitati foarte cautate si apreciate de publicul dvs. tinta.

Design-ul arata impecabil si reuseste astfel sa puna in valoare produsele din oferta. Paginile dedicate produselor beneficiaza de un design minimalist, fiind eliminate orice elemente care ar putea distrage atentia si prezentand imagini mari, impresionante. Luat ca intreg, un astfel de site denota profesionalism iar aspectul va aduce o mare contributie la castigarea increderii cumparatorilor.

Pagina de start dispune de mai multe elemente de marketing: un slider impresionant care este foarte usor de personalizat si bannere publicitare de diverse forme si dimensiuni pe care le puteti la fel de usor repozitiona.

Beneficiind de un design adaptabil, tema va arata la fel de bine si isi va pastra intreaga functionalitate indiferent ca este accesata de pe PC, laptop, telefon mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 optiuni de Layout

Puteti alege dimensiunea si pozitionarea slider-ului si a meniului.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.