Template magazin telefoane

Un template cu un design modern ce pune in valoare produsele din oferta. Perfect pentru magazine specializate pe produse electronice de ultima generatie (telefoane, tablete, laptop-uri, accesorii PC, televizoare HD si multe altele).

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Moonsun Digital este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune produsele dumneavoastra in valoare. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Moonsun Digital este un Template PrestaShop 1.6 pentru magazine online cu electronice de ultima generatie.

Venind in intampinarea unui public tanar, interesat si foarte bine informat despre ultimele aparitii din domeniul high-tech, aceasta tema pentru magazine online PrestaShop beneficiaza de un design modern si atractiv. Scopul este ca atentia sa fie pusa in special pe produsele din oferta si pe calitatile lor.

Elementele de marketing prezente in design se imbina foarte bine cu aspectul general al site-ului si de asemenea rezoneaza cu imaginile celor mai moderne dispozitive si gadgeturi, in special pe pagina de start unde un slider impresionant alaturi de bannere deosebit de elegante vor prezenta cele mai ravnite produse si cele mai bune oferte.
Paginile de produs reusesc si ele foarte bine sa scoata in evidenta calitatile prin afisarea de multiple imagini reprezentative si descrieri ample care ofera spatiu pentru prezentarea detaliilor si caracteristicilor. Astfel, vizitatorii au la dispozitie toate informatiile de care au nevoie si le veti putea astfel castiga increderea.

Un design adaptabil va mentine aspectul imaculat si va permite de asemenea functionarea perfecta a site-ului si atunci cand vizitatorii il acceseaza de pe mobil sau tableta, un lucru foarte probabil din moment ce acest segment din populatie este cel mai interesat de oferta magazinului dvs.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.