Template magazin online Electrocasnice

Template creat special pentru vanzarea produselor electrocasnice atat de dimensiuni mici cat si cele mari. Design adaptabil si optimizat pentru o experienta cat mai placuta a clientilor.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Express Breeze este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Template pentru Magazine Online de Electrocasnice.

Acest template pentru magazine de electrocasnice este creat pentru a optimiza experienta viitorilor clienti pe site-ul dumneavoastra. Avand in vedere ca unele aparate precum frigidere, masini de spalat sau aragaze au o marime considerabila, imaginile din aceasta tema sunt marite pentru a avantaja o vizualizare cat mai buna a produselor, cu toate detaliile disponibile. In acelasi timp va pune la dispozitie si bannere sau slidere elegante care va vor ajuta ca elemente de marketing pentru a prezenta clientilor cele mai noi produse si pentru a sugera alegerea acestora.

Tema este adaptabila astfel incat ofera o experienta placuta si utilizatorilor de tablete sau mobil care sunt din ce in ce mai multi. Tema contine de asemenea diferite elemente indispensabile pentru un magazin de electrocasnice: comparatia produselor, harta si imagini cu magazinul fizic si un blog cu ajutorul caruia sa tineti legatura cu clientii si sa prezentati cele mai interesante evenimente sau produse care vor aparea pe site.

Aceasta tema insa nu va limiteaza la produsele electrocasnice. Structurarea elementelor o face propice vanzarii oricaror obiecte electrice sau electronice, oferind posibilitatea de a deveni un multi-store sau un super-shop chiar mai modern decat al liderilor de pe piata.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.