Template PrestaShop 1.6 Fashion

Design-ul acestei teme pune un accent deosebit pe prezentarea produselor din oferta si ofera functionalitate excelenta pentru a ajuta clientii sa ajunga in cel mai scurt timp la confirmarea comenzii. Un astfel de magazin online PrestaShop este o alegere excelenta pentru a vinde haine si accesorii.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

StyleShop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune in valoare intreg catalogul de produse. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, meniuri bine structurate si elemente de social marketing.


 

StyleShop este un template PrestaShop 1.6 care va poate transforma site-ul cu haine intr-un adevarat Mall online.

Cand vine vorba de produsele din categoria Fashion, prezentarea este totul. Astfel, acest template pentru magazine online PrestaShop vine in intampinarea unui public iubitor de frumos cu slidere si bannere publicitare impresionante, elemente de design foarte elegante si o pagina de produs care ofera un spatiu foarte mare prezentarii imaginilor.

Structura paginii de start ofera posibilitatea scoaterii in evidenta a celor mai populare produse, categorii sau brand-uri iar prezenta a doua mega-meniuri (unul in partea superioara a paginii si unul lateral) dau posibilitatea clientilor de a ajunge in cel mai scurt timp la categoria dorita.

Design-ul adaptabil (responsive) al acestei teme permite accesarea si utilizarea site-ului in cele mai bune conditii chiar si de pe dispozitive mobile (telefoane sau tablete), un lucru deosebit de important, chiar vital pentru afacerea dvs. luand in considerare faptul ca o mare parte a publicului tanar (caruia se adreseaza cu precadere magazinele online de haine) utilizeaza astfel de gadget-uri pentru a naviga, pentru a se informa si in cele din urma pentru a comanda produsele preferate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.