Magazin Online la Cheie  Exista 3 produse.

1 600,00€
Creare Magazin Online la Cheie - Plan Standard. Magazin online in platforma Prestashop: template gratuit,...
Doar online Pret redus!
2 500,00€
Realizare Magazin Online Profesional in platforma Prestashop. Contine tema gratuita,  optimizare si...
Doar online Pret redus!
950,00€
Creare magazin online Prestashop in 24 de ore. Oferim realizarea unui magazin online in platforma...
Doar online Pret redus!
Se afiseaza 1-3 din 3 de articole

Magazin online la cheie in platforma Prestashop

Profitati de functionalitatea uneia din cele mai performante platforme eCommerce, Prestashop. Va oferim acum posibilitatea de a avea un magazin online profesionist bazat pe aceasta platforma cu peste 300 de caracteristici si elemente ce tin de functionalitate.

Alegeti unul din planurile oferite. Acestea sunt bazate pe bugetul si pe nevoile de personalizare ale fiecarui client, ale fiecarei afaceri. Va oferim posibilitatea de a porni o afacere online chiar si cu un buget mic. Planurile Magazin Online la cheie sunt oferte in urma carora deveniti posesorul magazinului creat. Nu veti avea nevoie de plata lunara pentru functionarea magazinului, platiti o singura data si deveniti posesorul de drept al acestuia, asa cum este. Platforma Prestashop este gratuita, ceea ce costa este setarea si personalizarea acesteia. Hosting-ul pentru un an de zile este inclus in fiecare dintre pachete insa acesta este un bonus, nu aveti obligatia de a continua serviciile de hosting dupa expirarea ofertei de un an.

Avantajul Prestashop fata de magazine create custom, este clar. Cele 300+ de functii integrate deja in magazin sunt arhisuficiente pentru functionarea acesteia fara a duce lipsa de elemente de design, marketing, statistici sau oportunitati de a atrage clienti. In plus, exista o comunitate foarte bine consolidata de Prestashop Developeri care isi aduc aportul cu module create pentru aceasta platforma si care completeaza cazurile specifice in care ati putea avea nevoie de ceva deosebit, care nu este integrat in sistem. Oricum cei de la Prestashop aduc incontinuu imbunatatiri si la fiecare noua vestiune a platformei adauga numeroase module si functii care necesitau module pana atunci.

Costurile unui magazin online creat de la zero si care sa aiba cel putin un sfert din caracteristicile si functionalitatile Prestashop, care sa fie in acelasi timp functional si bine configurat, s-ar ridica la cateva zeci de mii de euro. Asta doar pentru crearea platformei de baza, fara elemente aditionale a caror nevoie se va ivi pe parcurs si pentru dezvoltarea carora va trebui platit in plus. Sa nu uitam si faptul ca datorita dezvoltarilor in tehnologie, platforma va ajunge sa fie depasita in cca 5 ani. Iar orice schimbare de design ar trebui facuta personalizat, ridicand costurile foarte mult.

Planurile noastre de creare magazin online sunt adaptate diferitor grade de cunostinte Prestashop sau cerinte din partea clientilor. Pe cand planul start-up ofera " la cheie" practic un magazin complex, planul profesional adauga elemente care vor asigura succesul acestuia si va incepe sa aduca profit mult mai curand. Optimizarea site-ului din toate punctele de vedere este un necesar pentru ca acesta sa inceapa sa isi amortizeze investitia cat de curand si sa inceapa sa aduca profit. Sa nu uitam faptul ca aveti nevoie de un magazin in care se vand produse ( sau servicii) si nu doar un site de prezentare sau o galerie de produse pe care il gasesc vizitatorii introducand adresa URL gasita pe o carte de vizita.

Va stam la dispozitie intotdeauna pentru consiliere in ceea ce priveste alegerea planului care vi-se potriveste din punct de vedere a bugetului si a nevoilor tematicii magazinului.