Intrebari frecvente

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari si nelamuriri privind Serviciile oferite de noi

Exista un modul Prestashop care permite importarea automata a produselor din anumite platforme.
O alta optiune este contactarea Prestashop.com care ofera un serviciu gratuit de transfer al produselor din orice alta platforma existenta.
Da Prestashop are integrata aceasta functie. Puteti folosi magazinul online in mai multe limbi si puteti seta de asemenea, valuta folosita, taxele specifice acelei tari si separat transportatorii doriti.
Nu exista limita pentru numarul de produse sau categorii ce se pot crea in Prestashop.
Prestashop este o platforma folosita de peste 4 milioane de shopuri din intreaga lume si este pe locul 1 in Romania in topul platformelor folosite in 2013.
Aveti mai mult de 310 motive pentru care sa folositi Prestashop ( acesta fiind numarul de caracteristici integrate standard).
Pe langa acestea:

  • Numar nelimitat de produse, categorii si atribute
  • Numar nelimitat de filtre: pret, culoare, marimi
  • Imagini multiple cu Zoom pentru fiecare produs
  • Permisiuni de administrare si adaugare de Utilizatori (servicii clienti)
  • Editare de continut prin intermediul Sistemului de Content Management
  • Gestionare de Magazine Multiple dintr-un singur Panou


Toate acestea fac din Prestashop o platforma excelenta fie ca este vorba de un mic magazin fie ca este vorba de cateva mii de produse.

Alegeti design-ul dorit si in maxim 24 de ore veti primi un magazin configurat in limba romana pe platforma Prestashop.
Un magazin online cu peste 310 caracteristici, posibilitati de schimbare a culorilor si foarte usor de utilizat.
Gazduirea site-ului , hosting-ul pentru 12 luni inclus in pachetele noastre, se face pe servere special adaptate pentru sustinerea platformei Prestashop si pentru functionarea acesteia in conditii optime.
Pentru a evita eventuale discutii ulterioare privind folosirea necorespunzatoare ale acestora si pentru mentinerea securitatii site-urilor gazduite, am stabilit limitarea accesului la FTP si panoul de control.
In cazul in care doriti sa efectuati totusi anumite modificari care se fac de obicei prin FTP, temele oferite au acces la un custom CSS si js cu ajutorul carora puteti efectua un numar mare de modificari ale temei , cu control absolut asupra acestora, chiar din back office.
Da desigur. In primele 10 zile de la achizitionarea planului puteti alege o alta tema din cele date.
Dupa expirarea acestor zece zile, schimbarea temei se va face contra cost.
Nu. Magazinele online create au o limitare a trimiteri de e-mailuri.
Orice tentative de a trimite mail-uri SPAM va initia inchiderea automata a site-ului dumneavoastra. Pentru a trimite newslettere catre un numar mare de recipienti, va rugam sa ne contactati
In cazul unor noi sarcini in cadrul proiectului in desfasurare va rugam sa mentionati prioritatea acestuia in subiect-ul e-mailului trimis catre project manager.

1. Urgenta Cel mai inalt grad de prioritate. Se foloseste in cazuri in care site-ul web nu functioneaza, vizitatorii nu pot accesa site-ul sau orice eveniment de acest gen care poate cauza pierderi financiare directe.
In cazul Urgentelor, pe langa e-mail va rugam sa ne contactati si telefonic sau prin skype pentru a fi la curent cu situatia si pentru a incepe sa o remediem cat de curand posibil.
2. High Priority Probleme ce necesita remediere rapida dar nu intra in categoria urgentelor. Va fi remediat in urmatoarele 24 ore.
3. Medium Priority Programatorul va incepe lucrul la aceasta sarcina de indata ce termina sarcinile cu prioritati mai mari sau are o "fereastra" intre alte sarcini. Vom incerca sa remediem problema in 24 - 48 de ore
4. Low Priority Programatorul va incepe lucrul la aceasta sarcina de indata ce termina sarcinile cu prioritati mai mari.

( Estimarea ca timp se refera la zilele lucratoare, in intervalul orelor de lucru ale companiei. In cazul in care este vorba de sarcini complexe care vor lua un timp indelungat de lucru - estimarea timpului de solutionare va fi comunicata separat)
Nu. Va fi evaluata lista intreaga de sarcini de efectuat si in functie de complexitatea si timpul estimat de efectuare a acestora, va vom comunica de cate unituri este nevoie pentru rezolvarea intregii liste.
Astfel, daca este vorba de sarcini mai simple, intr-un Unit pot incape mai multe sarcini.
Da, desigur, puteti schimba hostingul oricand.
Pachetele oferite contin gazduire gratuita a site-ului construit de noi, renuntarea la aceasta gratuitate in timpul perioadei de functionare ( inainte de expirarea celor 12 luni oferite prin contract) nu va da dreptul de a cere restituirea unei parti din planul platit. Gazduirea este oferita ca bonus din partea companiei.