Template magazin online de jucarii

Cumpararea cadourilor pentru cei mici este una dintre cele mai indragite activitati iar cand magazinul este in ton cu cele mai vesele jucarii, placerea este cu atat mai mare.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

BabyShop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look vesel si jucaus punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va transforma cumpararea de jucarii intr-o activitate deosebit de placuta. Pagina abunda in elemente superbe: slider responsive, bannere si modul de blog integrat.


 

Baby Shop este o tema PrestaShop 1.6 pentru magazine online de jucarii si cadouri pentru copii.

Acest template pentru magazine PrestaShop de cadouri reda foarte bine atmosfera si veselia copilariei si va aduce un placut sentiment de nostalgie in randul clientilor, amintindu-le de momentele frumoase din copilaria lor.

Zambetul unui copil este cea mai frumoasa rasplata pe care o puteti primi in urma oferirii unui cadou perfect. Astfel, clientii interesati de achizitionarea celor mai frumoase daruri pornesc in cautare incarcati deja cu energie pozitiva iar prezentarea produselor din oferta dvs. intr-o atmosfera atat de placuta si jucausa cum este cea oferita de template-ul de fata ii va convinge ca au ajuns la locul potrivit.

Dorind sa pastreze secretul cadoului pana in ultima clipa, este foarte probabil ca acesti cumparatori sa utilizeze alte metode decat cele standard pentru a face cumparaturile pentru zile de nastere, onomastice sau Sarbatori. Astfel, ei vor accesa magazinul online de pe dispozitive personale cum ar fi telefonul mobil sau tableta. Design-ul adaptabil utilizat in construirea acestei teme vine in intampinarea clientilor care nu vor sa strice marea surpriza, oferindu-le un site care arata la fel de bine si functioneaza fara cusur indiferent de platforma de pe care este vizualizat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard (Verde), Rosu sau Albastru

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.