Template magazine High Tech

Un template cu un design modern ce pune in valoare produsele din oferta. Perfect pentru magazine specializate pe produse electronice de ultima generatie (telefoane, tablete, laptop-uri, accesorii PC, televizoare HD si multe altele).

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

HiTech SuperStore este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
produsele dumneavoastra in valoare. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

HiTech Superstore este un Template PrestaShop 1.6 pentru magazine online cu electronice de ultima generatie.

Venind in intampinarea unui public tanar, interesat si foarte bine informat despre ultimele aparitii din domeniul high-tech, aceasta tema pentru magazine online PrestaShop beneficiaza de un design modern si atractiv. Scopul este ca atentia sa fie pusa in special pe produsele din oferta si pe calitatile lor.
Elementele de marketing prezente in design se imbina foarte bine cu aspectul general al site-ului si de asemenea rezoneaza cu imaginile celor mai moderne dispozitive si gadgeturi, in special pe pagina de start unde un slider impresionant alaturi de bannere deosebit de elegante vor prezenta cele mai ravnite produse si cele mai bune oferte.
Paginile de produs sunt cele care diferentiaza total acest template fata de majoritatea celorlalte datorita afisarii unor imagini de dimensiuni cu adevarat impresionante. Astfel, vizitatorii pot vedea fiecare detaliu si le veti putea astfel castiga increderea.
Un design adaptabil va mentine aspectul imaculat si va permite de asemenea functionarea perfecta a site-ului si atunci cand este accesat de pe mobil sau tableta, un lucru foarte probabil din moment ce acest segment din populatie este cel mai interesat de oferta magazinului dvs.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.