Upgrade PrestaShop

Se executa un upgrade manual de pe platforma veche pe cea noua, pastrand toate datele si setarile magazinului. Astfel vor fi pastrate produsele, comenzile, clientii si toate datele.

Pret: 200,00€

Mai multe informatii

Upgrade PrestaShop la versiunea 1.6

Actualizati-va magazinul online la ultima versiune a PrestaShop pastrandu-va toate informatiile (produse, imagini, clienti, comenzi si toate celelalte date). Upgrade-ul se va realiza intai pe un server de test (pe care il vom furniza noi) si va fi aplicat pe site-ul live doar in momentul in care intreaga functionalitate a fost testata si ne-am asigurat ca totul merge bine. Astfel nu veti fi nevoiti sa inchideti site-ul si sa pierdeti clienti si comenzi.

De ce ai nevoie de un upgrade la PrestaShop 1.6?
Pe langa includerea intregii functionalitati a PrestaShop 1.5 si a versiunilor precedente, PrestaShop 1.6 aduce o multime de imbunatatiri si noi caracteristici:

Pastrand pasul cu ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii, versiunea 1.6 are integrate Bootstrap 3.0, FontAwesome, Sass Compass si D3 Data Driven Documents.
Administrarea unui magazin online PrestaShop a devenit mult simplificata printr-un nou design care elimina elementele inutile si optiunile derutante. Panoul de administrare este mult mai rapid iar designul adaptabil permite vizualizarea si utilizarea in conditii perfecte de pe dispozitive mobile (smart phones sau tablete).
Toate informatiile de care e nevoie pentru a monitoriza afacerea dvs. online sunt afisate clar si actualizate in timp real. Pe langa informatii despre vizitatori si vanzari veti avea acces imediat si constant la profitul net realizat dupa fiecare vanzare si estimari care, pe baza trendurilor din ultimele luni, va vor arata directia spre care se indreapta magazinul dvs. online.
PrestaShop 1.6 va pune constant la dispozitie informatii valoroase despre vanzarile, produsele si clientii magazinului dvs.
Un design modern creat pentru a oferi clientilor o experienta deosebita in timpul cumparaturilor online.
Oferiti-le clientilor o cale rapida si intuitiva de a gasi produsele dorite.
 Creati un magazin online usor de navigat cu ajutorul unui meniu care va contine toate categoriile si subcategoriile si care ii poate insoti pe vizitatori pe fiecare pagina a magazinului online.
In functie de preferinte, clientii pot alege ca produsele sa fie afisate ca o lista sau intr-o grila iar previzualizarea permite o privire de ansamblu asupra produselor fara redirectionari pe alte pagini.

ATENTIE:
Upgrade-ul implica faptul ca tema dumneavoastra sa fie compatibila cu Prestashop 1.6. In caz contrar cereti upgrade-ul sau varianta noua a temei de la sursa de unde ati cumparat-o, website sau designer. Modulele instalate de la terti si orice modul care nu exista in Prestashop de baza necesita un upgrade separat pe care va trebui sa il cereti de la producator.
Nu acceptam site-uri care au core modification.
Este posibil si un upgrade de la PrestaShop 1.4 la versiunea 1.6. Pentru informatii si oferta de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.