Template PrestaShop 1.6 Gadget

Fiindca publicul interesat de cele mai noi telefoane, gadgeturi si electronice de lux este unul foarte exigent trebuie sa iesiti in fata lor cu un magazin online modern, functional si cu un design care sa scoata in evidenta calitatea si precizia produselor din oferta.  

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Mobile Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune in valoare intreg catalogul de produse. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, meniur bine structurate si elemente de social marketing.


 

Mobile Store este un template PrestaShop 1.6 potrivit magazinelor online de telefoane mobile, tablete, laptopuri, console si accesorii.

Electronicele de ultima generatie cum ar fi telefoanele inteligente, tabletele, televizoarele 3D sau camerele DSLR au nevoie de un spatiu adecvat pentru a iesi in evidenta. Aceasta tema PrestaShop 1.6 se bucura de un design modern, profesionist si deosebit de bine organizat, calitati care contribuie la realizarea unui site iesit din comun care pune accentul in primul rand pe prezentarea produselor din oferta.

Paginile de produs sunt foarte bine realizate, spatiul alocat imaginilor reprezentative fiind unul foarte generos, permitand vizualizarea tuturor detaliilor, un lucru deosebit de important cand vine vorba de gadget-uri si electronice de ultima generatie. Vizitatorii se pot convinge astfel de calitatea produselor, le veti castiga increderea si ii veti transforma in clienti fideli.

Fiind vorba de acel segment din public care este cel mai dispus de a accesa internetul de pe dispozitive mobile, este vital ca magazinul sa le ofere aceeasi experienta fara cusur si atunci cand folosesc telefonul inteligent sau tableta pentru a se conecta. Astfel este mai mult decat binevenit designul adaptabil care asigura ca magazinul online va arata la fel de bine si va functiona impecabil indiferent de unde si de pe ce gadget este accesat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.