Template magazin de Haine PrestaShop

Eleganta, rafinamentul si bunul gust sunt calitatile principale ale acestei teme pentru magazine online PrestaShop create special pentru segmentul Fashion.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Clothes Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema eleganta care va scoate
magazinul dumneavoastra din anonimat. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Clothes Shop este o tema adaptabila pentru magazine PrestaShop din segmentul Fashion.

Este deja foarte bine cunoscut avantul luat in ultimii ani de segmentul fashion in ceea ce priveste comertul online, dar in acelasi timp se stie si ca exista o concurenta acerba pe piata. Astfel, este vital ca afacerile care activeaza in acest domeniu sa se pozitioneze in fata concurentei. Pe langa un catalog amplu alcatuit din produse noi si de calitate este nevoie si de un magazin online atragator cu care toti vizitatorii sa poata interactiona usor si eficient.

Aceasta tema versatila pentru magazine online PrestaShop ofera multa flexibilitate, ea fiind potrivita atat magazinelor mai mici axate pe un singur brand cat si celor cu mii de produse, ajungand chiar sa poata replica un intreg mall intr-o pagina web. Iar posibilitatile de personalizare sunt nelimitate, cromatica si elementele de design pot fi foarte usor modificate pentru a facilita “reinventiile” si pentru ca magazinul sa se adapteze si sa fie intotdeauna la curent cu ultimele tendinte.

Designul adaptabil va face ca elementele temei sa se redimenzioneze in functie de dimensiunile ecranului utilizatorului, oferind aceeasi experienta si functionalitate indiferent daca site-ul este accesat de pe calculatorul personal, tableta sau smartphone.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

5 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Albastru, Verde, Rosu si Galben

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.