Template magazin Accesorii de Petrecere

Un template impresionant care printr-un design modern si jucaus reda foarte bine atmosfera celei mai vesele petreceri pentru copii.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Halloween Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Halloween Shop este un template PrestaShop 1.6 dedicat magazinelor de jucarii si accesorii de petrecere. 

Acest template pentru magazine PrestaShop de jucarii si accesorii pentru petreceri reda foarte bine atmosfera si veselia copilariei si va aduce un placut sentiment de nostalgie in randul clientilor, amintindu-le de momentele frumoase din copilaria lor.

Zambetul copiilor este cea mai frumoasa rasplata pe care o puteti primi in urma organizarii unei petreceri reusite. Astfel, clientii interesati de achizitionarea celor mai frumoase decoratiuni, costumatii si accesorii de petrecere pornesc in cautare incarcati deja cu energie pozitiva iar prezentarea produselor din oferta dvs. intr-o atmosfera atat de placuta si jucausa cum este cea oferita de template-ul de fata ii va convinge ca au ajuns la locul potrivit.

Dorind sa pastreze surpriza petrecerii pana in ultima clipa, este foarte probabil ca acesti clienti sa utilizeze alte metode decat cele standard pentru a face cumparaturile necesare pentru zilele de nastere ale copiilor sau petrecerile tematice. Astfel, ei vor accesa magazinul online de pe dispozitive personale cum ar fi telefonul mobil sau tableta. Design-ul adaptabil utilizat in construirea acestei teme vine in intampinarea clientilor care nu vor sa strice marea surpriza, oferindu-le un site care arata la fel de bine si functioneaza fara cusur indiferent de platforma de pe care este vizualizat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.