Plan Startup

Creare magazin online Prestashop in 24 de ore.

Oferim realizarea unui magazin online in platforma Prestashop, gata instalat si configurat, template gratuit.

Pret: 950,00€

Mai multe informatii

Plan Startup - pret estimativ 950 Euro

Un pret imbatabil pentru un magazin online profesionist.
Am indepartat toate dificultatile pe care le-ati intampina atunci cand doriti sa porniti o afacere online si nu aveti cunostinte in programare sau design.

V-ati dorit intotdeauna un magazin online? Planul Start-Up contine un site functionabil si gata sa fie lansat. Va trebui doar sa incarcati produsele dorite
spre vanzare si faceti cateva mici ajustari in ceea ce priveste sliderele si bannerele, care vor trebui sa transmita mesajul dorit de voi. Site-ul va fi
instalat, tema aleasa va fi configurata si sunteti gata pentru a porni Afacerea Visata.Care sunt Avantajele acestui plan?

In primul rand: veti avea un magazin online Profesionist cu un design modern si care "vinde".


Tema Moderna si Adaptabila

Tema adaptabila care arata excelent si pe dispozitive mobile, cu posibilitatea configurarii din cateva clicuri a schemei de culori dorite, a sliderelor si a bannerelor.

Leo Widgets

Va da posibilitatea de a introduce bannere oriunde in pagina si de asemenea de a crea cele mai puternice mesaje de marketing cu ajutorul unor editoare usor de folosit.

Blog Integrat

Comunicati cu clientii dumneavoastra cu ajutorul unui blog. Folositi-va de puterea informatiei si atrageti noi vizitatori cu ajutorul articolelor dedicate magazinului dumneavoastra si afisati-le pe prima pagina.

Module de Plata

Plata ramburs, Plata prin transfer bancar si Plata cu cardul – aceste module sunt gata instalate si va trebui doar sa le configurati cu datele dumneavoastra pentru a fi gata sa accepte plata clientilor.

Layered Slider

Sliderul are un panou de configurare care va da posibilitatea de a crea bannere fara a avea cunostinte de design, Photoshop sau Corel. Introduceti imagini, video si text-ul dorit creand cele mai convingatoare mesaje pentru cumparatori.

Curierat Rapid

5 companii de curierat rapid gata integrate: Fan Courier, TNT, Cargus, Urgent Curier si Sprint. Setati doar costurile de livrare si clientii dumneavoastra ajung in posesia produselor cumparate in 24 de ore.

310 Functii Incluse

Platforma Prestashop contine peste 300 de functii si caracteristici deja integrate in sistem. Profitati de dezvoltarile in tehnologia online pentru a avea un shop complet.


De ce Planul StartUp?


Deoarece va oferim la un pret imbatabil un magazin online profesionist.
Punem accent pe faptul ca acesta este un magazin online Profesionist, cu peste 300 de functionalitati incluse, posibilitati de promovare si dezvoltare integrate in cea mai noua versiune a platformei. Acest magazin va ofera sansa de a va dezvolta fara costuri suplimentare.

Platforma Prestashop este folosita de peste 4 milioane de magazine online - Fiind o platforma open source, mii de developeri contribuie incontinuu la imbunatatirea acesteia si pentru ca experienta utilizatorilor sa fie cat mai placuta, atat a celui care administreaza magazinul cat si a vizitatorilor.

Temele oferite de noi sunt Cadou - un cadou in valoare de peste 65 de dolari. Temele sunt create de profesionistii de la Leo Theme care aduc nu doar un look extraordinar temelor ci si un framework inovator in acest domeniu. Aceste teme nu doar arata bine, sunt adaptabile pentru orice dispozitiv mobil si sunt foarte usor de configurat de catre administratorii site-ului, de catre dumneavoastra.Alegeti Acum Planul startup - pentru a porni o afacere profitabila!Singurul lucru pe care va trebui sa il faceti este Alegerea si cumpararea unui domeniu web.
Recomandam cu convingere sa alegeti si sa cumparati personal domeniul pe care il doriti. Acesta va fi al dumneavoastra pentru totdeauna ( in cazul domeniilor .ro) si va castiga valoare in timp.
Nu va ingrijorati daca nu ati mai cumparat domenii pana acum, e simplu si va vom prezenta si un scurt tutorial astfel incat nu va va lua mai mult de cateva minute.

Vezi cateva din caracteristicile pe care le va avea magazinul tau!

Filtrare produse Imagini cu zoom pentru produse Produse similare, inrudite si accesorii
Comparatie produse Ultimele produse vizualizate Vizualizare in lista sau grila
Previzualizare produse Afisare stoc produse Numar nelimitat de produse, categorii si atribute
Sistem de administrare al continutului Mai multe magazine cu acelasi admin Back-office securizat
Traduceri in orice limba Gestiune Stocuri Lista de dorinte
Reguli de pret, oferte si reduceri Abonare la newsletter Programe de fidelizare
Vouchere si cupoane Trimite unui prieten Oferte pentru transport
Programe de afiliere Comanda rapida Mesaje speciale si ambalare cadou
Posibilitati multiple de plata Grupuri de cumparatori Notificari comenzi
Serviciu clienti centralizat Email-uri automate Editare Comenzi din Back-office
Statistici si rapoarte Google Sitemap Timp de incarcare al paginii redus


Alegeti Acum Planul Startup!