Template Magazin Produse Bio

Un magazin online dedicat celor mai sanatoase produse, un shop cu un design care scoate in evidenta prospetimea si calitatile naturale specifice acestui segment de piata.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Fresh Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Un template PrestaShop adaptabil pentru magazine online cu Produse Bio.

Aceasta tema are un design imaculat ce pune un deosebit accent pe produsele oferite spre vanzare. Astfel, este recomandata in special magazinelor online specializate in produse bio, suplimente alimentare naturale, fructe si legume proaspete, plante medicinale sau ceaiuri.

Fiind adaptabil, design-ul site-ului se va ajusta automat display-ului de pe care este vizualizat, aratand si functionand perfect si atunci cand este accesat de pe telefoane mobile sau tablete. Va asigurati astfel o acoperire a intregului public si eliminati riscul de a crea frustrare in randul utilizatorilor din pricina unui site neadaptat dispozitivelor preferate de ei.

In ceea ce priveste partea de back-office, aceasta dispune de toate caracteristicile si uneltele oferite de PrestaShop cu scopul de a creste vanzarile si de a face mai rapida si eficienta munca de administrare. Partea cea mai buna: nu sunt necesare studii sau traininguri aprofundate, sistemul este intuitiv si foarte usor de utilizat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din: Verde (Standard), Turcoaz, Rosu sau Portocaliu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.