Template magazin delicatese

De la fructe proaspete pana la cele mai delicioase preparate atat locale cat si din alte bucatarii traditionale, aceasta tema pentru magazine online PrestaShop ii va atrage atat pe gurmanzi cat si pe bucatarii profesionisti.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Moonsun market este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Un template PrestaShop adaptabil perfect pentru un magazin de delicatese.

Acest template are un design profesionist, ingrijit si foarte curat, calitati foarte importante pentru restaurantele si firmele de catering care ofera posibilitatea de a face comenzi online. Daca oferiti pizza, meniul zilei sau orice alte preparate culinare pentru persoane care nu au timpul sau posibilitatea de a gati acasa, trebuie sa va prezentati in fata clientilor cu profesionalism si cu un site care reflecta bucataria curata, produsele mereu proaspete si delicioase precum si expertiza in arta gatitului.

Adresandu-va unui segment foarte dinamic de cumparatori, va trebui sa asigurati accesul lor la produsele din oferta indiferent de locatia in care se afla sau de dispozitivul utilizat pentru a parcurge paginile site-ului. Astfel, aceasta tema a fost construita cu un design adaptabil (responsive) care permite vizualizarea in cele mai bune conditii si ofera functionalitate perfecta chiar si atunci cand site-ul este accesat de pe dispozitive mobile (smartphones sau tablete). Va veti asigura astfel ca nu-i pierdeti pe acei clienti care utilizeaza asemenea gadget-uri si care foarte probabil ar parasi site-ul in momentul in care ar observa ca acesta nu se adapteaza corespunzator si are probleme de functionare.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.