Template Librarie Online

Deoarece reda foarte bine atmosfera calduroasa si primitoare a unei librarii, aceasta tema poate fi cheia succesului magazinelor online specializate pe carti.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Book Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care permite navigarea usoara pe site si gasirea rapida a celor mai buni autori si titluri. Pagina abunda in elemente de marketing prin slider responsive si numeroase bannere publicitare. 


 

Book Shop este o tema PrestaShop 1.6 creata special pentru librarii online.

Deoarece tot mai multi iubitori de carte prefera sa-si cumpere volumele preferate de pe site-uri de profil, un magazin online care le aminteste de experienta pe care acestia au avut-o intr-o librarie sau biblioteca va avea cu siguranta un succes mult mai mare decat unul cu un stil impersonal.

Tema de fata reuseste sa recreeze acea oaza de liniste si caldura, acel entuziasm care vine alaturi de explorarea printre rafturile pline de carti ale unei librarii traditionale.

Elemente de marketing precum slider-ul impresionant si bannere publicitare repozitionabile si redimensionabile va vor ajuta sa atrageti atentia aspura celor mai noi titluri sau celor mai bune oferte iar modulul de blog integrat va va permite sa publicati chiar si recenzii pentru cele mai cautate titluri.

Fiind in pas cu ultimele inovatii tehnologice, site-ul se bucura de un design adaptabil care va oferi aceeasi experienta de calitate indiferent ca este accesat de pe PC, smartphone sau tableta, oferind clientilor posibilitatea de a se informa despre noile aparitii si colectiile clasice chiar si atunci cand nu sunt in fata calculatorului. Iar pentru cei care prefera cartile in format electronic, PrestaShop permite vanzarea de produse virtuale / descarcabile chiar pe site.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard (Alb), Rosu sau Albastru

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.