Cosmetice  Exista 2 produse.

Acest template dispune de un design modern si deosebit de elegant care invita vizitatoarele sa exploreze...
Doar online Pret redus!
Eleganta si rafinamentul au avut rolurile principale in realizarea acestei teme pentru magazine online...
Doar online Pret redus!
Se afiseaza 1-2 din 2 de articole

Template-uri Prestashop pentru magazine de cosmetice si parfumuri

Alege un template care va scoate in evidenta si va face sa straluceasca parfumurile, produsele cosmetice si cele de ingrijire personala! E de la sine inteles ca asemenea articole pot fi vandute cu succes numai in cazul in care sunt prezentate intr-un cadru care este in ton cu calitatile lor.

Fiecare tema din aceasta categorie este realizata cu bun gust si beneficiaza de un design modern, elegant si mai ales ingrijit. Posibilitatile practic nelimitate de personalizare va vor permite sa creati un site cu adevarat unic si care se va potrivi perfect brandului sau gamei de produse prezentate.

Design-ul adaptabil (responsive) cu care au fost construite toate aceste teme asigura acelasi aspect profesional si aceeasi functionalitate excelenta chiar si atunci cand site-ul este accesat de pe dispozitive mobile (smartphone si tablete). Adresandu-va unui public format cu precadere din domnisoare si doamne tinere, moderne si la curent cu ultimele tendinte, este vital sa le oferiti o experienta desavarsita in toate momentele in care va acceseaza magazinul online, indiferent ca o fac de acasa, de la birou sau de pe telefon in drum spre locul de munca.