Template magazine online Sport

Aspectul dinamic, designul profesionist si functionalitatea excelenta se imbina perfect in aceasta tema pentru magazine online PrestaShop dedicate unui public tanar si activ.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Tennis este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic magazinelor online specializate pe articole si accesorii sportive. Este o tema moderna care va scoate magazinul din anonimat. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Tennis este un template pentru magazine PrestaShop 1.6 care vizeaza publicul tanar si dinamic

Un magazin online isi poate atinge potentialul maxim atunci cand design-ul acestuia reflecta cel mai bine proprietatile si calitatile produselor din oferta si atunci cand isi cunoaste publicul tinta si asteptarile lor.

Incarcata cu elemente moderne si dinamice, aceasta tema pentru magazine PrestaShop este o alegere perfecta pentru site-urile specializate pe echipamente si accesorii sportive. Fiind vorba de un public activ, cu precadere tanar, designul modern este binevenit iar functionalitatea excelenta alaturi de viteza si lipsa de obstacole in realizarea comenzilor vor fi cu siguranta apreciate si va vor plasa pe o pozitie cu mult inaintea concurentei.

Acest public tanar este la curent cu cele mai avansate tehnologii si foarte probabil va utiliza dispozitive mobile de ultima generatie (smartphones si tablete) pentru a accesa magazinul. Tema de fata vine in intampinarea lor cu un design adaptabil care va asigura ca shop-ul functioneaza si arata la fel de bine indiferent de marimea sau rezolutia ecranului.

O astfel de tema se potriveste de asemenea foarte bine si magazinelor ce ofera echipamente de alpinism, speologie si accesorii pentru camping.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Violet, Rosu sau Galben

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.