Template magazine online Fashion

Acest template PrestaShop are un design minimalist care reuseste foarte bine sa atraga atentia asupra produselor din oferta prin imagini de mari dimensiuni si functionalitate excelenta.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Super Store Fashion este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe produsele dvs. Este o tema noua care va scoate
magazinul in evidenta. Pagina de start dispune de elemente indispensabile: slider responsive, bannere si doua mega-meniuri.


 

Super Store Fashion este o tema PrestaShop pentru magazinele moderne de haine.

Venind in intampinarea unui public tanar, interesat si informat despre ultimele tendinte din moda si lifestyle, aceasta tema pentru magazine online PrestaShop beneficiaza de un design ultramodern, minimalist. Scopul este ca atentia sa fie pusa in special pe produsele din oferta iar tema de fata reuseste acest lucru prin eliminarea elementelor inutile care ar putea dezorienta sau chiar deranja vizitatorul.

Elementele de marketing care sunt totusi prezente in design se imbina foarte bine cu aspectul general al site-ului, in special pe pagina de start unde un slider impresionant alaturi de bannere deosebit de elegante vor prezenta cele mai ravnite produse si cele mai bune oferte.

Paginile de produs sunt cele care diferentiaza total acest template fata de majoritatea celorlalte datorita afisarii unor imagini de dimensiuni cu adevarat impresionante. Astfel, vizitatorii pot vedea fiecare detaliu si se pot convinge ca au ajuns la locul potrivit pentru cumparaturile lor in materie de moda si accesorii.

Un design adaptabil va mentine aspectul superb si va permite de asemenea functionarea perfecta a site-ului chiar si in cazurile in care este accesat de pe mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu, Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.