Template magazin produse cosmetice

Eleganta si rafinamentul au avut rolurile principale in realizarea acestei teme pentru magazine online PrestaShop dedicate produselor cosmetice si de infrumusetare.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Cosmetics Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Cosmetics Shop este un template PrestaShop adaptabil pentru magazine de cosmetice si produse pentru infrumusetare.

Acest template este cel mai potrivit pentru comerciantii din domeniul produselor cosmetice, de infrumusetare si de ingrijire personala. Design-ul este modern, elegant si ingrijit, in ton cu produsele de cea mai buna calitate care se regasesc in magazinul online.

Realizata cu scopul de a pune in valoare calitatile produselor cosmetice si accesoriilor din oferta, aceasta tema este o alegere perfecta pentru afacerile care se adreseaza domnisoarelor si doamnelor care is doresc sa arate bine si pun pret in primul rand pe calitate. Dar pe langa aspectul impresionant prin eleganta si delicatete, design-ul este in acelsi timp profesional si de bun gust, putandu-se adresa si saloanelor de cosmetica si infrumusetare pentru cumparaturile lor en-gros.

Acest template va ofera elemente de marketing in numar si diversitate mare, in special pe pagina de start. Aici aveti la dispozitie un slider cu adevarat impresionant care poate fi foarte usor personalizat si o multime de bannere publicitare complet redimensionabile si repozitionabile care vor putea fi utilizate cu succes pentru a atrage noi clienti prezentand produse de calitate superioara si oferte speciale.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

6 Teme de culori predefinite

Puteti alege din: Standard (Fuchsia), Stacojiu, Auriu, Verde Deschis, Somon si Turcoaz.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.