Template Magazin Design Interior

Un design elegant si o functionalitate excelenta garanteaza ca aceasta tema pentru magazine online de mobilier va putea tine piept concurentei din partea oricarui showroom.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Interior Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune in valoare intreg catalogul de produse. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, meniur bine structurate si elemente de social marketing.


 

Interior Store este un template PrestaShop 1.6 care va transforma magazinul online intr-un superb showroom de mobila.

Clientii care sunt in cautarea unei piese perfecte de mobilier sau a unui element de decor interior sunt deja antrenati sa fie foarte atenti la cele mai mici detalii. Astfel, ei sunt foarte receptivi la aspectul magazinului, indiferent ca e vorba de un showroom sau un site specializat pe mobila si decoratiuni interioare.

Alegerea acestei teme va asigura ca ati creat spatiul perfect pentru a prezenta produsele din oferta. Design-ul modern si deosebit de ingrijit va fi cu siguranta apreciat de clientii chiar si cei mai pretentiosi. Elementele de prisos sunt inlaturate pentru a pune accentul pe adevaratele “vedete” ale magazinului si anume produsele. Cu posibilitatea de a incarca un numar practic nelimitat de imagini pentru fiecare produs, veti putea acoperi fiecare unghi si satisface chiar si cele mai mari exigente.

Un slider impunator si bannere pe care le puteti adauga in orice pozitie si cu orice dimensiune vor putea fi utilizate cu succes pentru a atrage atentia asupra celor mai noi produse si a celor mai atractive promotii iar partea cea mai buna este ca, datorita designului adaptabil, totul va arata superb si va functiona perfect atat pe PC cat si pe mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 posibilitati de Layout predefinite

Aveti posibilitatea de a rearanja si reorienta elementele principale ale design-ului prin 4 optiuni predefinite

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.