Optimizare Viteza Prestashop

Magazinul tau se incarca foarte incet?

Ai nevoie de optimizarea vitezei site-ului tau Prestashop. Un magazin Prestashop ar trebui sa se incarce in mai putin de 3 secunde daca este gazduit pe un server bun.

Noi te putem ajuta sa nu pierzi clienti din cauza unui site care se incarca incet si sa maresti viteza de incarcare a paginilor. 

Pret: 500,00€

Mai multe informatii

Ce e de facut atunci cand site-ul tau se incarca incet?

Site-ul tau are nevoie de o optimizare a vitezei. In primul rand incercati sa priviti site-ul din punctul de vedere al vizitatorului, potential cumparator, care doreste produse asemanatoare sau exact ca cele vandute in magazinul dumneavoastra.
Cate secunde aveti rabdare sa asteptati sa se incarce pagina inainte sa dati clic pe pagina concurentei?

Majoritatea uneltelor de masurare a vitezei de incarcare a paginilor web ofera deja cateva sugestii standard care trebui aplicate site-urilor testate. Aceste sugestii sunt cateodata destul de evidente, ca de exemplu: optimizarea imaginilor. Instructiunile sunt destul de clare sugerand formatarea adecvata si comprimarea imaginilor care pot economisi mult bytes de date, ducand la o incarcare mai rapida a paginii cu un aumit numar de milisecunde.
Dar cand vine vorba de eliminarea resurselor JavaScript si CSS care blocheaza redarea continutului in foldul paginii... aveti nevoie de un programator.
Experienta noastra in optimizarea vitezei de incarcare a magazinelor Prestashop ne-a ingaduit sa reducem incarcarea paginii la sub 3 secunde pentru toate proiectele optimizate de noi pana acum. Toate magazinele Prestashop hostuite pe serverele noastre au o viteza de incarcare a paginii de sub 2 secunde. Calitatea serverelor pe care sunt gazduite magazinele determina o mare parte din viteza generala a paginii.

Una dintre sugestiile care apar aproape de fiecare data la verificarea vitezei de incarcare este: Reduceti durata de raspuns a serverului - iar acest lucru noi il putem garanta pentru magazinele gazduite de noi deoarece serverele sunt configurate pentru functionarea optima a magazinelor Prestashop.


Doresc un site care se incarca rapid!

Conform cercetarilor in ceea ce priveste comportamnentul consumatorului online


Daca in prima secunda de la deschiderea paginii, vizitatorul nu primeste impresia ca se intampla ceva in fundal si ca va primi rezultate in curand, se impacienteaza si pleaca.

57% dintre vizitatorii magazinului online vor abandona site-ul dupa 3 secunde.

Dintre acestia 80% nu se vor intoarce

Dintre acestia, cam jumatate vor spune si altora despre experienta negativa cu site-ul respectiv

Dintre cei 43% ramasi pe site-ul care nu s-a incarcat in primele 3 secunde, rata de abandon e un pic relativa, depinde de cat de mult doreste vizitatorul sa vada pagina si limita rabdarii sale.


Viteza de incarcare a paginii este foarte importanta nu doar din punctul de vedere al experientei utiliztorului ci si pentru motoarele de cautare. Google este foarte puternic axat pe experienta utilizatorilor si de acea considera viteza de incarcare a paginii ca un factor important in ratingul pe care il acorda. Matt Cutts, actualul director al echipei Google webspam, a anuntat inca din 2010 introducerea vitezei de incarcare a site-ului in algoritmii de ranking.

Verificati viteza de incarcare a magazinului dumneavoastra:Google PageSpeed Insights


Ce contine acest serviciu ?

Optimizarea imaginilor
Eliminarea resurselor JavaScript si CSS care blocheaza redarea continutului in fold - atentie, platforma Prestashop nu ingaduie inlaturarea tuturor acestor resurse ci doar a unora.
Reducerea spatiului ocupat de codul Java script
Prioritizarea continutului vizibil
Activarea compresiei
Verificarea necesitatii redirectionarilor din pagina de destinatie si eliminarea acestora daca nu sunt necesare
Minimalizarea dimensiunilor fisierului CSS
Reducerea marimii fisierului HTML


Atentie:Reducerea duratei de raspuns a serverului nu este inclusa in acest plan. Acest lucru nu este ceva ce putem influenta in mod direct.
In cazul in care serverul pe care este gazduit nu corespunde cerintelor de functionare optima a platormei prestashop , daca este pe un server shared, sau administratorii serverului nu pot sau nu ofera activarea diverelor compresii si functii cache, vom recomanda schimbarea serverului.


Doresc un site care se incarca rapid!