Template Magazin Multimedia

Cu elemente de marketing atragatoare si spatiu mai mult decat suficient pentru a prezenta atat imaginile produselor cat si descrieri ample, aceasta tema PrestaShop este o alegere perfecta pentru magazine specializate pe carti, muzica, DVD-uri cu filme si alte produse multimedia.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Movies este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care permite navigarea usoara pe site si gasirea rapida a celor mai buni autori si titluri. Pagina abunda in elemente de marketing prin slider responsive si numeroase bannere publicitare. 


 

Movies este o tema PrestaShop 1.6 creata special magazine online multimedia.

Deoarece iubitorii de produse multimedia precum DVD-uri CD-uri sau carti in diferite formate prefera sa-si cumpere titlurile preferate de pe site-uri de profil, un magazin online care le ofera o experienta placuta de utilizare precum si o mare diversitate de produse va avea cu siguranta un succes mult mai mare decat un magazin cu catalog restrans si un stil impersonal.

Tema de fata reuseste sa puna in valoare marea diversitate de produse multimedia iar platforma PrestaShop permite crearea unul catalog online cu mii de produse.

Elemente de marketing precum slider-ul impresionant si bannere publicitare repozitionabile si redimensionabile va vor ajuta sa atrageti atentia aspura celor mai noi titluri sau celor mai bune oferte iar modulul de blog integrat va va permite sa publicati chiar si recenzii pentru cele mai cautate filme, albume, carti sau jocuri.

Fiind in pas cu ultimele inovatii tehnologice, site-ul se bucura de un design adaptabil care va oferi aceeasi experienta de calitate indiferent ca este accesat de pe PC, smartphone sau tableta, oferind clientilor posibilitatea de a se informa despre noile aparitii chiar si atunci cand nu sunt in fata calculatorului.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Albastru sau Somon

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.