Template Magazin Online Bijuterii

Un template care ofera eleganta si stil oricarui magazin online de bijuterii. Prezentati-va colectiile de lux intr-un mod rafinat care va face articolele prezentate irezistibile.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Express Jewelry este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Template Magazin Online Bijuterii Eleganta, Stil si Rafinament.

Aceasta tema Prestashop este o platforma creata in special pentru vanzarea bijuteriilor de lux. Ofera acel sentiment de eleganta si rafinament ca si magazinele fizice de renume mondial. Designul adaptabil face ca navigarea de pe dispozitivele mobile sa fie usoara si sa creeze aceasi atmosfera stilata ca si accesarea site-ului de pe desktop.

Bannerele si sliderele de mari dimensiuni va ofera posibilitatea de a comunica permanent cu clientii dumneavoastra, prezentandu-le cele mai noi colectii si promotii irezistibile. Alaturi de acestea, template-ul pentru magazine online de bijuterii va ofera si un meniu interactiv, un blog si o harta Google care va indica inca de pe prima pagina  pozitia magazinelor fizice unde se gasesc toate aceste produse.

Alegeti aceasta tema moderna care va va uimi clientii si va face bijuteriile puse la vanzare cu adevarat irezistibile.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.