Template magazine de Bijuterii

Alegerea perfecta pentru magazinele online de bijuterii, aceasta tema are un design elegant care pune accentul pe produsele prezentate iar prin aspectul ingrijit si profesionist inspira incredere in calitatea produselor si serviciilor oferite.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Jewelry este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema eleganta care pune accent pe luxul si eleganta produselor din oferta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider impresionant, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Jewelry este o tema adaptabila pentru magazine PrestaShop 1.6

Luxul desavarsit este reflectat foarte bine de aceasta tema pentru magazinele online care ofera bijuterii si accesorii de lux.

Pagina de start beneficiaza de un slider absolut impresionant care ofera comerciantilor o ocazie foarte buna pentru a promova anumite produse sau oferte. Efectul asupra vizitatorului este garantat. Alte unelte de marketing de real folos sunt: bannerele publicitare care pot fi repozitionate in orice configuratie si pe orice pagina; produse recomandate, inrudite, similare si accesorii care pot fi afisate atat inainte cat si in cursul procesului de comanda pentru a creste valoarea vanzarilor; newsletter si blog complet integrat.

Toate aceste elemente isi aduc contributia la crearea unei destinatii excelente pentru cumparatorii de bijuterii si cadouri de lux, un magazin online cu capacitatea de a atrage un numar mare de vizitatori si de a le retine atentia.

Fiind vorba de o tema realizata cu un design adaptabil, nu trebuie sa va faceti griji in privinta celor care acceseaza site-ul de pe alte dispozitive decat calculatorul personal, magazinul online va arata si va functiona la fel de bine si pe telefoane mobile inteligente sau tablete.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege tema Standard pe fundal alb, una cu fundal intunecat si una cu elemente roz

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.