Template magazin Ceasuri de Lux

Un template impresionant care printr-un design modern si deosebit de elegant scoate in evidenta calitatile si rafinamentul produselor pretioase cum ar fi ceasurile de lux.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Watch Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look elegant si pune accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va scoate
magazinul dumneavoastra din anonimat. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Watch Store este un template PrestaShop 1.6 pentru magazine online cu ceasuri si accesorii de lux.

Cele mai rafinate si elegante produse au nevoie de un cadru adecvat in care sa straluceasca la adevarata lor valoare. Astfel, un template cum este cel de fata se potriveste perfect pentru magazinele online care ofera spre vanzare ceasuri de lux, accesorii sau bijuterii.

Slider-ul impunator si marea varietate de bannere publicitare vor capta atentia vizitatorilor. Apoi, catalogul vast de produse si imagini de cea mai buna calitate le vor trezi pofta de explorare intre paginile site-ului din moment ce PrestaShop permite adaugarea unui numar practic nelimitat de produse si imagini de inalta rezolutie. Astfel, ati creat cadrul ideal pentru produsele dvs. de lux, un shop care va atrage un segment de piata cu gusturi rafinate si un buget pe masura. In loc sa distraga atentia, design-ul magazinului online va accentua mai degraba calitatile produselor din oferta.

Design-ul adaptabil (responsive) va asigura ca paginile site-ului se vor adapta la rezolutia dispozitivului de pe care este accesat (indiferent ca e vorba de un monitor PC, o tableta sau un Smartphone). Astfel, veti avea un magazin in permanenta deschis care poate fi accesat la orice ora din zi sau noapte si din orice locatieCaracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.