Template magazin telefoane mobile

Electronicele de ultima generatie cum sunt telefoanele, tabletele si gadgeturile inteligente au rolul principal in aceasta tema pentru magazine online care vine cu un design ce permite afisarea unor imagini impresionante, de marime mare si calitate excelenta.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Mobile Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Mobile Shop este un template PrestaShop dedicat magazinelor cu produse electronice de ultima generatie.

Electronicele de ultima generatie cum ar fi telefoanele inteligente, tabletele, televizoarele 3D sau camerele DSLR au nevoie de un spatiu adecvat pentru a iesi in evidenta. Aceasta tema PrestaShop 1.6 se bucura de un design modern, profesionist si deosebit de ingrijit, calitati care contribuie la realizarea unui site iesit din comun care pune accentul in primul rand pe prezentarea produselor din oferta.

Paginile de produs sunt cu adevarat impresionante, spatiul alocat imaginilor reprezentative fiind unul foarte generos, permitand vizualizarea tuturor detaliilor, un lucru deosebit de important cand vine vorba de gadget-uri si electronice de ultima generatie. Vizitatorii se pot convinge astfel de calitatea produselor, le veti castiga increderea si ii veti transforma in clienti fideli.

Fiind vorba de acel segment din public care este cel mai dispus de a accesa internetul de pe dispozitive mobile, este vital ca magazinul sa le ofere aceeasi experienta fara cusur si atunci cand folosesc telefonul inteligent sau tableta pentru a se conecta. Astfel este mai mult decat binevenit designul adaptabil care asigura ca magazinul online va arata la fel de bine si va functiona impecabil indiferent de unde si de pe ce gadget este accesat.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Posibilitati de Layout

Puteti alege din 3 dimensiuni si pozitii predefinite ale sliderului si elementelor principale.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.