Servicii Prestashop  Exista 3 produse.

200,00€
Se executa un upgrade manual de pe platforma veche pe cea noua, pastrand toate datele si setarile...
Doar online Pret redus!
30,00€
Aveti nevoie de ajutor pentru modificari pe care nu le puteti face personal? Achizitionati 1 Unit...
Doar online Pret redus!
500,00€
Magazinul tau se incarca foarte incet? Ai nevoie de optimizarea vitezei site-ului tau Prestashop. Un...
Doar online Pret redus!
Se afiseaza 1-3 din 3 de articole

Servicii programare Prestashop

Echipa noastra de programatori si frontend developeri lucreaza in platforma Prestashop inca de la primele variante scoase pe piata. Am recunoscut potentialul acestei noi platforme eCommerce inca de la inceput si nu ne-a dezamagit, astazi fiind unul din cele mai bine realizate magazine online. Experienta noastra in dezvoltarea acestei platforme s-a concretizat in peste 300 de site-uri create si upgradate, precum si nenumarate ore de mentenanta, bug fixing si creare de module.

Va punem la dispozitie echipa de experti Prestashop si va garantam ca orice problema ati avea, o putem rezolva. Odata ce preluam sarcinile date, va puteti relaxa deoarece magazinul vostru este in maini bune. Lucram rapid si eficient rezolvand toate cazurile folosind cea mai buna metoda, care nu interfereaza cu functionalitatea altor elemente de pe site, creand la randul lor alte probleme.

Dar nu va limitati la cereri de genul bug fixing, marirea vitezei de incarcare a site-ului, upgrade-uri sau modificari front end. Orice modificare se poate face in platforma Prestashop astfel incat magazinul vostru sa devina mai bun, mai rapid si mai profitabil , putem face. Mai mult decat atat, vom cauta intotdeauna solutiile cele mai bune pe termen lung, cele mai directe si mai economice. Profitati de experienta noastra ca programatori Prestashop si cunostintele aprofundate in aceasta platforma, pentru a veni cu idei noi, deoarece vom oferi cele mai eficiente solutii de a le pune in practica.
Experienta programatorilor Prestashop este dublata in acest caz de experienta noastra de peste 10 ani in marketing online si tot ce tine de acesta, creand o echipa care concepe magazine online care devin profitabile. Rolul unui magazin online este sa vanda si sa aduca profit, nu doar sa stea pe net ca un magazin de prezentare.

Cereti-ne un audit al magazinului vostru Prestashop si va asiguram ca exista o multime de lucruri care pot fi imbunatatite si vor mari numarul vizitatorilor, al vanzarilor, va scade rata de abandon si va mari viteza site-ului.

Va stam la dispozitie si pentru proiecte ample care cer un numar mare de ore lucrate, cum ar fi: crearea de module specifice proiectului voatru, crearea de importuri sau exporturi automatizate pentru stoc si preturi, importuri de stoc si pret direct de la furnizor sau producatori, implementarea solutiilor webservice si altele.