Template Moda si Stil

Un design modern si foarte stilat recomanda aceasta tema pentru magazine online axate pe segmentul fashion, in special cele care ofera haine si accesorii de firma.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Fashion Style este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema eleganta care va pune
magazinul dumneavoastra si bineinteles produsele in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider impresionant, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Fashion Style este o tema adaptabila pentru magazine PrestaShop 1.6

Veti lasa o impresie puternica asupra cumparatorilor cu ajutorul acestei teme pentru magazine online PrestaShop.

Creat special pentru a scoate in evidenta haine si accesorii de la branduri de top, designul temei este unul modern si desosebit de elegant. Acesta ofera un spatiu semnificativ pentru prezentarea produselor prin imagini mari, slidere impunatoare si eliminarea elementelor inutile care ar putea distrage atentia vizitatorilor.

Ca unelte de marketing, aveti la dispozitie o multime de bannere pe care le puteti repozitiona si redimensiona pentru efect maxim, un modul de blog complet integrat si posibilitati practic nelimitate de a personaliza pagina de start.

Tema este de asemenea “Full Responsive” adica adaptabila 100%, mentinandu-si aceleasi elemente de design si aceeasi functionalitate indiferent daca magazinul este accesat de pe calculator, tableta sau telefon mobil.

Pe langa haine de la designeri de top, magazinul poate deveni o vitrina virtuala excelenta si pentru pantofi, accesorii precum genti si posete sau chiar obiecte de decor si arta.

Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

2 Teme de culori predefinite

Puteti alege tema Standard pe fundal alb sau Dark cu fundal si elemente in culori inchise

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.