Teme PrestaShop  Exista 41 produse.

pe pagina
Un design modern si foarte stilat recomanda aceasta tema pentru magazine online axate pe segmentul fashion,...
Doar online Pret redus!
Eleganta, rafinamentul si bunul gust sunt calitatile principale ale acestei teme pentru magazine online...
Doar online Pret redus!
O tema excelenta care scoate foarte bine in evidenta frumusetea florilor si reuseste, chiar si intr-un...
Doar online Pret redus!
Alegerea perfecta pentru magazinele online de bijuterii, aceasta tema are un design elegant care pune...
Doar online Pret redus!
Cu un accent deosebit pe detalii si elemente de o eleganta desavarsita, aceasta tema poate oferi unui...
Doar online Pret redus!
Aspectul dinamic, designul profesionist si functionalitatea excelenta se imbina perfect in aceasta tema...
Doar online Pret redus!
Cand vine vorba de mobila de calitate si elemente de design interior, este vital ca “vitrina”...
Doar online Pret redus!
Design-ul acestei teme pune un accent deosebit pe prezentarea produselor din oferta si ofera...
Doar online Pret redus!
Un aspect modern, un design de ultima generatie, un template ideal pentru a prezenta cele mai noi produse...
Doar online Pret redus!
Un template impresionant care printr-un design modern scoate in evidenta calitatile cele mai de pret ale...
Doar online Pret redus!
Un template impresionant care printr-un design modern si deosebit de elegant scoate in evidenta calitatile...
Doar online Pret redus!
Un template impresionant care printr-un design modern si jucaus reda foarte bine atmosfera celei mai...
Doar online Pret redus!
Se afiseaza 1-12 din 41 de articole

Template-uri Prestashop

Va punem la dispozitie o mare varietate de teme moderne pentru magazine online PrestaShop. Toate au fost construite profesional si dispun de un design adaptabil (Responsive) care permite vizualizarea lor in conditii excelente de pe dispozitive mobile (tableta sau smartphone).

Template-urile sunt impartite pe mai multe tematici cu scopul de a va orienta catre cele care se potrivesc cel mai bine nisei de piata pe care va axati. Sunt acoperite domenii mari, cu ampla prezenta online precum Fashion, Electronice sau Articole pentru copii dar in acelasi timp puteti gasi teme perfecte pentru magazine de bauturi, firme de catering, distribuitori de articole sportive sau comercianti de mobilier pentru bucatarie ca sa dam doar cateva exemple.

Oricare ar fi domeniul in care activati, veti gasi cu siguranta o tema care sa scoata cat mai bine in evidenta produsele din oferta iar din moment ce toate aceste design-uri sunt complet personalizabile, aveti si siguranta ca magazinul dvs. online va fi unic.

Va oferim template-uri cu valoare intre 56 -100 euro care daca ar trebui sa fie create personal ar costa peste 3500 de euro ( atat valoreaza un extended license).

Toate template-urile oferite de noi sunt construite pe o structura deosebit de dinamica care ingaduie crearea unui numar nelimitat de widgeturi. Acestea ingaduie adaugarea in orice zona a paginii, pe orice pagina, si chiar si in meniu, a elementelor html dorite. acestea pot fi imagini, bannere, text, galerii de imagini, carusele cu produse sau branduri si multe altele. Astfel chiar fara cunostinte de programase si design utilizatorii pot adauga oricand pe site cele mai noi elemente vizuale si sa creasca experienta utilizatorilor pe site.

Pe langa dinamica oferita de widgeturile mai sus mentionate, temele contin si un Layered Slider care este la fel de usor de configurat. Avantajul acestui tip de slider este eliminarea din ecuatie a designerului care ar trebui sa creeze un slider nou pentru fiecare schimbare in mesaj, fiecare eveniment sau promotie. Sliderul ingaduie configurarea in straturi a elementelor de text, imagini si chiar video. Astfel aveti pactic o "panza" pe care puteti combina imagini sau text asa cum doriti. Elementele dorite pot fi afisate static, ca o singura imagine sau pot fi animate. Setarile ingaduie atribuirea unei intarzieri in aparitie a fiecarui element configurat de voi. De exemplu sa apara prima data fundalul, dupa o secunda imaginea principala, apoi titlul si mesajul, iar la final buttonul de actiune, dand impresia unei animatii care atrage privirea vizitatorului.

Aceste teme Prestashop pe care le vedeti pe site au fost individual alese sa corespunda celor mai inalte standarde in ceea ce priveste aspectul si utilizarea lor. Punem intotdeauna accent pe experienta utilizatorului, astfel template-ul trebuie sa fie bine structurat si sa corespunda tematicii site-ului.