Teme PrestaShop  Exista 41 produse.

pe pagina
Acest template PrestaShop are un design minimalist care reuseste foarte bine sa atraga atentia asupra...
Doar online Pret redus!
Acest template dispune de un design modern si deosebit de elegant care invita vizitatoarele sa exploreze...
Doar online Pret redus!
Un template cu un design modern ce pune in valoare produsele din oferta. Perfect pentru magazine...
Doar online Pret redus!
Aspectul deosebit de curat si ingrijit al acestei teme scoate in evidenta exact acele calitati de care sunt...
Doar online Pret redus!
De la fructe proaspete pana la cele mai delicioase preparate si chiar ustensile de bucatarie, aceasta tema...
Doar online Pret redus!
Design-ul modern si deosebit de functional al acestei teme pentru magazine online PrestaShop dedicate cu...
Doar online Pret redus!
Desi aparent simpla, aceasta tema a fost creata cu atentie deosebita la micile detalii cu scopul de a pune...
Doar online Pret redus!
Imbinand elemente rustice si vintage cu o functionalitate excelenta, aceasta tema cu un design deosebit de...
Doar online Pret redus!
Designul modern si dinamic al acestei teme va atrage atentia publicului activ, un astfel de magazin online...
Doar online Pret redus!
Eleganta si rafinamentul au avut rolurile principale in realizarea acestei teme pentru magazine online...
Doar online Pret redus!
Viteza si lux sunt probabil primele cuvinte care le vin in minte celor aflati in cautarea autoturismului...
Doar online Pret redus!
Aceasta tema are un design modern si dinamic, perfect pentru magazinele PrestaShop cu un public tinta...
Doar online Pret redus!
Se afiseaza 13-24 din 41 de articole

Template-uri Prestashop

Va punem la dispozitie o mare varietate de teme moderne pentru magazine online PrestaShop. Toate au fost construite profesional si dispun de un design adaptabil (Responsive) care permite vizualizarea lor in conditii excelente de pe dispozitive mobile (tableta sau smartphone).

Template-urile sunt impartite pe mai multe tematici cu scopul de a va orienta catre cele care se potrivesc cel mai bine nisei de piata pe care va axati. Sunt acoperite domenii mari, cu ampla prezenta online precum Fashion, Electronice sau Articole pentru copii dar in acelasi timp puteti gasi teme perfecte pentru magazine de bauturi, firme de catering, distribuitori de articole sportive sau comercianti de mobilier pentru bucatarie ca sa dam doar cateva exemple.

Oricare ar fi domeniul in care activati, veti gasi cu siguranta o tema care sa scoata cat mai bine in evidenta produsele din oferta iar din moment ce toate aceste design-uri sunt complet personalizabile, aveti si siguranta ca magazinul dvs. online va fi unic.

Va oferim template-uri cu valoare intre 56 -100 euro care daca ar trebui sa fie create personal ar costa peste 3500 de euro ( atat valoreaza un extended license).

Toate template-urile oferite de noi sunt construite pe o structura deosebit de dinamica care ingaduie crearea unui numar nelimitat de widgeturi. Acestea ingaduie adaugarea in orice zona a paginii, pe orice pagina, si chiar si in meniu, a elementelor html dorite. acestea pot fi imagini, bannere, text, galerii de imagini, carusele cu produse sau branduri si multe altele. Astfel chiar fara cunostinte de programase si design utilizatorii pot adauga oricand pe site cele mai noi elemente vizuale si sa creasca experienta utilizatorilor pe site.

Pe langa dinamica oferita de widgeturile mai sus mentionate, temele contin si un Layered Slider care este la fel de usor de configurat. Avantajul acestui tip de slider este eliminarea din ecuatie a designerului care ar trebui sa creeze un slider nou pentru fiecare schimbare in mesaj, fiecare eveniment sau promotie. Sliderul ingaduie configurarea in straturi a elementelor de text, imagini si chiar video. Astfel aveti pactic o "panza" pe care puteti combina imagini sau text asa cum doriti. Elementele dorite pot fi afisate static, ca o singura imagine sau pot fi animate. Setarile ingaduie atribuirea unei intarzieri in aparitie a fiecarui element configurat de voi. De exemplu sa apara prima data fundalul, dupa o secunda imaginea principala, apoi titlul si mesajul, iar la final buttonul de actiune, dand impresia unei animatii care atrage privirea vizitatorului.

Aceste teme Prestashop pe care le vedeti pe site au fost individual alese sa corespunda celor mai inalte standarde in ceea ce priveste aspectul si utilizarea lor. Punem intotdeauna accent pe experienta utilizatorului, astfel template-ul trebuie sa fie bine structurat si sa corespunda tematicii site-ului.