Template magazin Imbracaminte Femei

Desi aparent simpla, aceasta tema a fost creata cu atentie deosebita la micile detalii cu scopul de a pune in valoare eleganta si bunul gust al produselor prezentate.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

StarShop Stylist este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

StarShop Stylist este o tema PrestaShop 1.6 pentru magazine online din segmentul Fashion

Cand vine vorba de produsele din categoria Fashion, prezentarea este totul. Aceast template pentru magazine online PrestaShop vine in intampinarea unui public feminin elegant si modern care este interesat in primul rand de produse si de calitatea acestora. Stilul minimalist si aspectul ingrijit vor atrage in special domnisoare si doamne interesate de tinute business si smart-casual.

Structura paginii de start ofera posibilitatea scoaterii in evidenta a celor mai populare produse, categorii sau brand-uri iar megameniul va insoti vizitatorii pe toate paginile site-ului, ajutandu-i sa ajunga in cel mai scurt timp la categoria si la produsele dorite.
Design-ul adaptabil (responsive) al acestei teme permite accesarea si utilizarea site-ului in cele mai bune conditii chiar si de pe dispozitive mobile (telefoane sau tablete), un lucru deosebit de important, chiar vital pentru afacerea dvs. luand in considerare faptul ca o mare parte a publicului tanar (caruia se adreseaza cu precadere magazinele online de haine) utilizeaza astfel de gadget-uri pentru a naviga, pentru a se informa si in cele din urma pentru a comanda produsele preferate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 optiuni de Layout

Puteti alege dimensiunea si pozitionarea slider-ului si a meniului.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.