Template Florarii Online

O tema excelenta care scoate foarte bine in evidenta frumusetea florilor si reuseste, chiar si intr-un mediu virtual, sa redea prospetimea si gingasia lor printr-un design curat si ingrijit.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Flower Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start si pe imaginile produselor. Este o tema cu aspect ingrijit care va pune magazinul dumneavoastra evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider impresionant, bannere, modul blog integrat si elemente  de social marketing.


 

Flower Shop este o tema adaptabila pentru magazine PrestaShop 1.6

Prospetimea si frumusetea florilor naturale poate fi dificil de redat in mediul virtual insa aceasta tema luminoasa, curata si foarte eleganta reuseste acest lucru aparent fara niciun efort.

Creata cu scopul explicit de a pune in valoare culorile si frumusetea produselor din oferta, aceasta tema elimina elementele inutile care ar putea distrage atentia vizitatorilor, lasand imaginile sa vorbeasca singure, sa aiba rolul central in design-ul magazinului online.

Fundalul alb ajuta la crearea unui site luminos, cu aspect ingrijit, care pune accept pe miile de nuante ale celor mai frumoase flori si celor mai complexe buchete. O pagina de start complet personalizabila cu spatiu amplu pentru bannere publicitare si meniuri care ajuta la navigarea rapida si eficienta printre categorii, invita vizitatorii sa exploreze oferta de produse si sa aiba incredere in serviciile impecabile pe care le oferiti.

Beneficiind de un design adaptabil, magazinul online va arata la fel de bine si va avea aceeasi functionalitate fara cusur indiferent ca este accesat de pe PC, mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege tema Standard, o combinatie Verde / Portocaliu sau Violet

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.