Servicii Programare - Units

Aveti nevoie de ajutor pentru modificari pe care nu le puteti face personal?

Achizitionati 1 Unit pentru a avea acces la o echipa de programatori profesionisti cu multi ani de experienta in Prestashop.
Bug-uri, modificari front office sau back-office - sunt lucruri care va pot da bataie de cap dar pot fi rezolvate corect si in timp scurt de echipa noastra de profesionisti.

Pret: 30,00€

Mai multe informatii

Servicii Programare Prestashop - Senior Developer


Achizitionand 1 Unit este echivalent cu deschiderea unui Ticket.

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a ne trimite informatii detaliate despre problema care trebuie rezolvata. In cele mai multe cazuri modificarile necesare pentru rezolvarea problemei se incadreaza in pretul unui unit. In caz contrar echipa tehnica va va trimite estimarea de unit-uri necesare pentru remedierea problemei.

In cazul in care acceptati cotatia de pret (unit-uri), efectuati va rugam plata acestora prin intermediul acestei pagini si transmiteti programatorului datele de acces si informatiile cerute pentru remedierea problemei.

In cazul in care nu acceptati cotatia de pret, unit-ul platit se considera consumat, ca tarif pentru timpul petrecut de catre programatori in identificarea problemei si gasirea solutiei.

Nu exista probleme in Prestashop pe care sa nu le putem rezolva, in cazul in care totusi este vorba de erori deosebite la care nu gasim rezolvare, veti primi inapoi integral suma platita pentru acel unit.

De ce folosim aceasta metoda?

Un lucru extrem de valoros in orice domeniu si care face diferenta intre succes si esec este "know-how"-ul. Cunostintele vaste ale echipei noastre in ceea ce priveste platforma Prestashop va garanteaza rezolvarea problemelor in cel mai bun mod (fara a implica solutii ce pot afecta negativ alte zone ale magazinului online) si in cel mai scurt timp.

Am ales aceasta metoda deoarece de foarte multe ori putem rezolva o problema majora a site-ului in 5 minute, pe care inaintea noastra altii s-au chinuit ore intregi sa o rectifice fara succes. Ore pe care clientul le-a platit totusi in conformitate cu intelegerea cu programatorii respectivi. Consideram ca experienta noastra dobandita in multi ani de zile acopera suma platita de 1 Unit, chiar daca timpul efectiv de lucru nu ar costa mai mult de 1 euro. Va rugam sa priviti aceasta varianta ca fiind profitabila deoarece va economisim nenumarate ore de lucru care cumulate s-ar ridica cu mult peste tariful cerut de echipa noastra.

Timpul de lucru efectiv pe care il petrece programatorul pentru verificarea problemei dumneavoastra si gasirea solutiei pentru aceasta poate depasi de multe ori o ora. Aceasta ora este taxabila catre client deoarece este o ora platita de catre companie catre programator, cu toate taxele aferente catre stat. Dorim sa evitam situatii prin care am trecut de nenumarate ori prin care programatorii au petrecut ore intregi pentru cercetare si evaluare a situatiei dupa care clientul a considerat ca acea munca poate fi efectuata de el insusi sau a gasit o alta companie/freelancer, care afland de la noi unde este problema a rezolvat-o sub tariful pietei (din nou nefiind platit know-how-ul programatorului).

Formular cerere servicii de programare

Dupa ce ati salvat datele necesare pentru aceasta cerere, nu uitati sa adaugati produsul in cos si sa cumparati 1 Unit.

Va rugam completati formularul:

loader

* Campuri obligatorii