Template magazin motociclete

Aceasta tema are un design modern si dinamic, perfect pentru magazinele PrestaShop cu un public tinta tanar, curajos si cu spirit de aventura care apreciaza tot ce e nou si de calitate in piata auto-moto.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Motorcycle Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Motorcycle Store este un template PrestaShop 1.6 pentru magazine de motociclete, ATV-uri, piese de schimb si accesorii auto-moto.

Acest template beneficiaza de un design modern si dinamic, toate elementele acestuia reusind sa redea foarte bine aspectul si calitatile celor mai noi modele de motociclete. Totodata, profesionalismul cu care a fost construita tema va contribui intr-o foarte mare masura la castigarea increderii vizitatorilor in cazul in care veti utiliza aceasta tema pentru un magazin online specializat pe comercialzarea pieselor de schimb sau a accesoriilor moto, ATV etc. Dupa doar o scurta privire, vizitatorii vor avea siguranta ca sunt la locul potrivit unde vor gasi cele mai sigure si de calitate piese si accesorii pentru motocicletele lor.

Un accent deosebit este pus pe pagina de start unde aveti la dispozitie o multime de elemente de marketing: Slider adaptabil si complet personalizabil, bannere publicitare, modul de blog integrat si un bloc care le va reaminti constant vizitatorilor de ultimele produse vizualizate.

Design-ul adaptabil (responsive) cu care a fost construita aceasta tema PrestaShop permite ca site-ul sa arate si sa functioneze la fel de bine chiar si atunci cand este accesat de pe dispozitive mobile (telefoane sau tablete), permitand acces la orice ora si din orice locatie la catalogul dvs. de produse.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Posibilitati de Layout

Puteti alege din 3 dimensiuni si pozitii predefinite ale sliderului si elementelor principale.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.