Template magazine Cosmetice

Acest template dispune de un design modern si deosebit de elegant care invita vizitatoarele sa exploreze oferta de produse si le da increderea ca au ajuns la cel mai bun loc pentru a-si cumpara produsele de infrumusetare si ingrijire.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Cosmetics Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere si un modul blog integrat.


 

Cosmetics Shop este un template PrestaShop adaptabil pentru magazine online de cosmetice.

Venind in intampinarea unui public alcatuit majoritar din femei interesate si informate cu privire la ultimele tendinte in lifestyle, frumusete si make-up, aceasta tema pentru magazine online PrestaShop beneficiaza de un design ultramodern, elegant si curat. Scopul este ca atentia sa fie pusa in special pe produsele din oferta si pe beneficiile acestora. Tema de fata reuseste acest lucru foarte bine prin atenta selectionare a doar acelor elemente care raman in ton cu aspectul general ingrijit.

Elementele de marketing care vor capta atentia, in special pe pagina de start, sunt un slider impunator alaturi de bannere deosebit de elegante in culori pastelate care vor prezenta cele mai ravnite produse si cele mai bune oferte. Desigur, fiind vorba de o tema complet personalizabila, cromatica se poate foarte usor modifica pentru a se potrivi cat mai bine brand-ului sau nisei.

Paginile de produs sunt cele care diferentiaza total acest template fata de majoritatea celorlalte datorita afisarii unor imagini de dimensiuni cu adevarat impresionante. Astfel, clientele pot vedea fiecare detaliu si se pot convinge ca au ajuns la locul potrivit pentru cumparaturile lor in materie de infrumusetare si ingrijire personala.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.