Template magazin de echipamente sportive

Designul modern si dinamic al acestei teme va atrage atentia publicului activ, un astfel de magazin online fiind ideal pentru a prezenta cele mai noi si performante articole sportive.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Sports Shoes este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, meniuri multiple si elemente de social marketing.


 

Sports Shoes este o tema PrestaShop pentru magazine online de echipamente sportive.

Aceasta tema pentru magazine online PrestaShop beneficiaza de un design dinamic si plin de energie, calitati care vor fi cu siguranta apreciate de publicul tinta activ, pasionat de sport. Toate elementele care contribuie la realizarea acestei teme au fost create cu scopul de a scoate in evidenta produse precum pantofi de sport si echipamente sportive sau de protectie.

Prezenta celor doua meniuri complet personalizabile si bogate in informatii asigura faptul ca oriunde s-ar afla pe site, vizitatorul poate ajunge in cel mai scurt timp la categoria de produse cautata. Apoi, odata ce a ales un produs, drumul de la adaugarea produsului in cos pana la confirmarea comenzii este mult inlesnit de functonalitatea excelenta a platformei PrestaShop.

Fiind vorba de un public in mare parte tanar, este foarte probabil ca o insemnata parte din acesta sa acceseze magazinul online prin intermiediul telefonului mobil sau al tabletei. Aici, designul adaptabil cu care a fost construit site-ul va face cu adevarat diferenta, ofering acelasi aspect impresionant si aceeasi functionalitate excelenta indiferent de platforma de pe care este accesat. Magazinul online se va adapta automat la dimensiunea ecranului de pe care este vizualizat, nefiind necesara crearea unei versiuni distincte pentru mobil, aceasta parte a bugetului putand fi investita intr-o campanie publicitara.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege din: Standard (Rosu), Albastru sau Verde

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.