Template magazin Imbracaminte Barbati

Design-ul modern si deosebit de functional al acestei teme pentru magazine online PrestaShop dedicate cu precadere hainelor si accesoriilor pentru barbati emana eleganta si rafinamentul necesare atragerii unui public rafinat.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

StarShop Fashion este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

StarShop Fashion este o tema PrestaShop 1.6 dedicata magazinelor online cu haine pentru barbati.

Cand vine vorba de produsele din categoria Fashion, prezentarea este totul. Acest template pentru magazine online PrestaShop vine in intampinarea unui public masculin elegant si modern care este interesat in primul rand de produse si de calitatea acestora. Elementele inutile sunt inlaturate, aspectul minimalist asigurand ca atentia vizitatorilor ramane mereu pe produse.

Structura paginii de start ofera posibilitatea scoaterii in evidenta a celor mai populare produse, categorii sau brand-uri iar megameniul va insoti vizitatorii pe toate paginile site-ului, ajutandu-i sa ajunga in cel mai scurt timp la categoria si la produsele dorite.

Design-ul adaptabil (responsive) al acestei teme permite accesarea si utilizarea site-ului in cele mai bune conditii chiar si de pe dispozitive mobile (telefoane sau tablete), un lucru deosebit de important, chiar vital pentru afacerea dvs. luand in considerare faptul ca o mare parte a publicului tanar (caruia se adreseaza cu precadere magazinele online de haine) utilizeaza astfel de gadget-uri pentru a naviga, pentru a se informa si in cele din urma pentru a comanda produsele preferate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 optiuni de Layout

Puteti alege dimensiunea si pozitionarea slider-ului si a meniului.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.