Template PrestaShop Supermarket

Segmentul produselor alimentrare este in plina crestere in mediul online astfel ca un magazin PrestaShop cu aceasta tema atragatoare si profesionista va poate da avantul necesar pentru a fi cu cel putin un pas inaintea concurentei.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Supermarket este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Un template PrestaShop adaptabil perfect pentru un supermarket online.

Aceasta tema adaptabila pentru PrestaShop 1.6 reda in mod excelent atmosfera intalnita intr-un supermarket. Este posibila recrearea diversitatii mari de produse din rafturile celor mai mari magazine si in acelasi timp ordinea si aspectul ingrijit pe care il au cele mai mari si apreciate supermarket-uri.

Daca este vorba de produse alimentare, design-ul aduce aminte de prospetime si calitate iar daca este vorba de produse pentru casa, aspectul curat si minimalist va fi apreciat de orice gospodina careia ii place sa-si vada locuinta curata si ordonata. Astfel, aceasta tema poate fi utilizata cu succes pentru a prezenta si vinde o mare varietate de produse care in mod traditional se gaseau doar in magazine fizice.

Pagina de start benieficiaza de o suita de elemente cu ajutorul carora puteti atrage atentia asupra celor mai bune produse din oferta sau a reducerilor de pret. Slider-ul are un aspect impunator si este foarte usor de personalizat iar bannerele publicitare pot fi redimensionate si repozitionate dupa placul dvs. De asemenea, prezenta a doua mega-meniuri va face din explorarea categoriilor magazinului o adevarata placere. Iar pentru a mentine o relatie stransa cu clientii, va puteti folosi de modulele de blog si newsletter integrate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din: Verde (Standard), Albastru, Somon sau Galben

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.