Template magazine online de lenjerie

Cu un accent deosebit pe detalii si elemente de o eleganta desavarsita, aceasta tema poate oferi unui magazin online acel plus de rafinament necesar pentru a vinde cu succes produse de lenjerie intima.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Underwear Fashion este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema eleganta care va pune
magazinul dumneavoastra si bineinteles produsele in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider impresionant, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Underwear Fashion este o tema adaptabila pentru magazine PrestaShop 1.6

Aceasta tema reda foarte bine experienta rasfoirii cataloagelor cu cele mai elegante si rafinate produse de imbracaminte.

Un fundal inchis la culoare adauga un plus de eleganta iar micile elemente glamour care completeaza design-ul isi aduc contributia la realizarea unui site care va atrage priviri, va retine atentia si va reusi sa converteasca un numar important de vizitatori in cumparatori fideli atata timp cat produsele din oferta sunt pe masura “vitrinei” virtuale in care sunt prezentate.

Ca unelte de marketing, aceasta tema pune la dispozitia comerciantilor un slider impresionant alaturi de bannere publicitare in diferite dimensiuni si pozitii, toate cu scopul de a atrage cat mai mult atentia asupra celor mai ravnite produse din catalog si a celor mai bune oferte de pret.

Platforma PrestaShop care sta la baza acestei teme asigura o functionalitate excelenta si o cale foarte rapida catre finalizarea comenzii din momentul in care vizitatorii au luat decizia de cumparare. Iar designul adaptabil asigura ca acestia se pot bucura de acelasi site superb si aceeasi experienta placuta indiferent ca isi fac cumparaturile online de pe PC, tableta sau chiar smartphone.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege tema Standard pe fundal negru, o versiune pe alb si una cu elemente de culoare rosie

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.