Template magazin Decoratiuni Interioare

Folositi aceasta tema moderna pentru a prezenta articolele de mobilier si decoratiunile interioare intr-un mod care le va oferi clientilor placerea de a explora intregul catalog de produse si le va castiga increderea.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Express Deco este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Template pentru Magazine Online cu Decoratiuni Interioare si Mobilier

Tema de fata foloseste bannere si slidere mari care contribuie la prezentarea produselor intr-un mod foarte elegant si profesionist. Aceste elemente pot fi folosite pentru oferte speciale si a promotii oferite in cadrul magazinului dumneavoastra.

Fie ca vindeti articole de mobilier, accesorii sau alte decoratiuni interioare, acest template va va avantaja cu siguranta. In acest domeniu detaliile au o importanta vitala si design-ul temei pune accent atat pe informarea clientilor cat si pe prezentarea produselor intr-un mod adecvat. Va ofera de asemenea si o multime de elemente de marketing care vor conduce clientii catre decizia de a cumpara din magazin.

Puteti folosi aceasta complexa tema si ca magazin de prezentare pentru mobila si decoratiuni interioare, nu doar ca magazin online. Prezentarea produselor puse la vanzare va fi mai eficienta datorita imaginilor sugestive si a marimii lor, va fi mai mult decat un catalog, va fi o platforma care atrage clientii si ii convinge ca isi doresc  intr-adevar produsele dumneavoastra.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard, Portocaliu Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.