Template magazin online biciclete

Afacerile care doresc sa atraga un public tanar, dinamic si cu spirit de aventura vor gasi in aceasta tema baza de care au nevoie pentru a construi un magazin online de succes prin care sa ofere biciclete, articole sportive si pentru camping.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Bicycle Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Bicycle Shop este o tema PrestaShop perfecta pentru magazine online de biciclete.

Alegeti pentru magazinul dvs. online un template plin de dinamism si energie. Tema de fata vine in intampinarea comerciantilor care se adreseaza unui public tanar si cu spirit de aventura, fiind astfel foarte potrivita magazinelor ce ofera biciclete, echipamente sportive si de protectie si chiar accesorii pentru alpinism si camping.

De la bicicletele de oras pana la echipamente pentru sporturi extreme, acest template se potriveste unui numar mare de nise iar datorita posibilitatii de personalizare a tuturor elementelor puteti fi siguri ca magazinul dvs. va fi cu adevarat unic.

O intreaga suita de elemente de marketing va sta la dispozitie pentru a va face produsele si ofertele speciale cat mai vizibile si atractive. Pe langa un slider impresionant care poate fi personalizat foarte usor, design-ul are si un numar mare de bannere publicitare in diferite dimensiuni si pozitii, newsletter si un modul de blog integrat cu ajutorul caruia va puteti tine clinetii la curent cu ultimele promotii.

Toate acestea se imbina intr-un design adaptabil care asigura ca site-ul ofera aceeasi experienta excelenta utilizatorilor chiar si atunci cand este accesat de pe mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Posibilitati de Layout

Puteti alege din 3 dimensiuni si pozitii predefinite ale sliderului si elementelor principale.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.