Template magazin Digital

Avand un design dedicat comerciantilor care activeaza in segmentul high-tech al pietei, acest magazin online este o alegere perfecta pentru afacerile din domeniu.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Digital Store este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune produsele dumneavoastra in valoare. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Digital Store este un Template PrestaShop 1.6 pentru magazine online cu electronice de ultima generatie.

Un aspect imaculat insotit de elemente impunatoare (slidere si bannere) asigura captarea atentiei tuturor vizitatorilor site-ului iar designul modern adauga acel plus de incredere necesar pentru a convinge un public tanar si bine informat ca au ajuns la locul potrivit pentru a-si cumpara produse electronice high-tech de cea mai buna calitate.

Design-ul adaptabil (responsive) permite vizualizarea si utilizarea magazinului online in conditii perfecte de pe telefoane mobile si tablete. Veti fi cu un pas inaintea concurentei si nu veti risca sa pierdeti vanzari cauzate de un site neoptimizat, in special cand publicul tinta este chiar acel segment care utilizeaza cel mai des dispozitive mobile pentru a se conecta la internet.

In spatele acestei “vitrine” care pune un accent foarte important pe produsele puse la vanzare sta un sistem performant de administrare a comenzilor si gestiune a stocurilor. Partea cea mai buna este ca intregul back-office este usor de utilizat, nefiind nevoie decat de o scurta familiarizare chiar si pentru persoanele fara cunostinte tehnice prea aprofundate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 scheme de culori predefinite

Puteti alege intre Standard (Somon), Verde, Roz sau Albastru.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.