Template magazin Jocuri si Console

O tema excelenta pentru un magazin online de jocuri, cu un design modern realizat special pentru a atrage publicul tanar si a le oferi o experienta placuta in cursul procesului de cumparare. Aspectul acestui shop online il face de asemenea foarte potrivit si pentru accesorii PC, console, DVD-uri cu filme sau produse electronice.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Game Gear este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune produsele dumneavoastra in valoare. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat si elemente de social marketing.


 

Game Gear este un Template PrestaShop 1.6 pentru magazine online dedicate gamerilor.

Aceasta tema a fost creata pentru a atrage un public tinta tanar, bine informat si in tema cu cele mai recente inovatii din domeniul tehnologic, potrivindu-se astfel foarte bine magazinelor online specializate pe jocuri, console, laptopuri, componente PC, tablete sau telefoane de ultima generatie.

Designul modern nu numai ca impresioneaza dar permite si o navigare foarte usoara precum si un proces de cumparare simplu si rapid. Fiind responsiv, acesta adapteaza magazinul online la dispozitivul de pe care este vizualizat, utilizatorul avand aceeasi experienta si de pe mobil sau tableta. Acest lucru deosebit de important dat fiind procentul din ce in ce mai mare al utilizatorilor acestor platforme, in special in randul publicului dvs. tinta. Iar faptul ca un shop online este deschis 24 de ore din 24 va asigura ca nu veti pierde nicio vanzare din cauza orelor de program limitate ale unui magazin obisnuit.

PrestaShop, platforma de e-commerce care sta la baza acestei teme permite crearea unui numar nelimitat de produse, categorii si atribute, oferindu-va posibilitatea de a transfera intreaga dvs. oferta intr-un mediu online in care clientii pot gasi cu cea mai mare usurinta produsele cautate prin intermediul filtrelor avansate.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Teme de culori predefinite

Puteti alege din : Standard (Albastru), Portocaliu sau Negru

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.