Template magazin online blugi

Fiindca nu toate stilurile vestimentare sunt la fel, chiar si intre magazinele online trebuie sa se faca o diferentiere. Aceasta tema cu un design curat, elegant si ultramodern este o vitrina perfecta pentru a prezenta haine si accesorii sport sau casual.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Jean Shop este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Jean Shop este o tema PrestaShop 1.6 dedicata magazinelor de haine in stil "Casual" si "Sport".

Pornind de la ideea ca nu toate stilurile vestimentare sunt la fel, acest template PrestaShop pentru magazine online de haine are un design ultramodern si in acelasi timp foarte ingrijit punand accent in primul rand pe produsele din catalog. Sunt eliminate elementele care ar putea distrage atentia de la hainele din oferta. Acest stil minimalist si curat se potriveste perfect pentru articole vestimentare in stil sport sau casual.

Pentru a pune in valoare cat mai mult produsele, imaginile acestora sunt cu adevarat impresionante, ocupand o buna parte a paginilor site-ului, asigurand vizitatorii (viitori clienti) ca au ajuns in locul perfect pentru a-si imbogati garderoba cu haine de cea mai buna calitate, de la cele mai renumite branduri.

Adresandu-va in mare parte unui public tanar, la curent cu ultimele trenduri atat in moda cat si in alte domenii, este vital sa le oferiti o experienta “de ultima generatie” in navigarea paginilor magazinului online precum si in cursul procesului de comanda. Astfel, tema a fost realizata cu un design adaptabil care permite afisarea si utilizarea site-ului in conditii perfecte chiar si in cazurile in care este accesat de pe smartphone sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

3 Posibilitati de Layout

Puteti alege din 3 dimensiuni si pozitii predefinite ale sliderului si elementelor principale.

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.