Template Magazin Accesorii Fashion

Aceasta tema pentru magazine online PrestaShop se bucura de un design imaculat care inlatura orice element inutil si pune accentul pe produsele din oferta, un amanunt deosebit de important datorat faptului ca, pana la urma, ele stau la baza shop-ului si a afacerii.

Mai multe informatii

Template Modern Pentru Magazine Prestashop

Exist este o tema Prestashop adaptabila care ofera un look unic punand accent deosebit pe pagina de start. Este o tema noua care va pune
magazinul dumneavoastra in evidenta. Pagina abunda in elemente de marketing indispensabile: slider responsive, bannere, modul blog integrat
si elemente de social marketing.


 

Exist este un Template PrestaShop 1.6 pentru magazine online de accesorii Fashion.

Intr-un domeniu cu o concurenta atat de acerba, acest template PrestaShop poate contribui semnificativ la scoaterea din anonimat a magazinului dvs. online.

Creata special pentru magazinele de haine, accesorii Fashion si ceasuri, aceasta tema reuseste foarte bine sa puna in valoare produsele din oferta. Design-ul modern si ingrijit alaturi de posibilitatea incarcarii unui numar practic nelimitat de imagini de inalta calitate contribuie decisiv la realizarea unui site care ofera o experienta comparabila cu explorarea unui intreg mall.

Cum shopping-ul este una dintre activitatile preferate de doamne si domnisoare indiferent de varsta, este vital ca magazinul online sa redea cat mai fidel aceasta experienta. Datorita aspectului imaculat al temei si a functionalitatii excelente a PrestaShop, aveti la dispozitie toate uneltele necesare pentru a va putea impune in fata concurentei.

Din moment ce urmariti un public tanar, la curent cu ultimele tendinte atat in moda cat si in celelalte aspecte ale vietii de zi cu zi, puteti profita din plin de design-ul adaptabil al acestui template, design care va mentine atat aspectul general al site-ului cat si functionalitatea excelenta chiar si atunci cand acesta este accesat de pe mobil sau tableta.Caracteristicile Temei


Aceasta este una din cele mai complexe teme pentru Prestashop 1.6, contine o multime de elemente de marketing online
si este 100% Adaptabila astfel incat site-ul arata excelent si pe dispozitivele mobile.


Design Adaptabil

Acest template se adapteaza la toate dispozitivele mobile, astfel incat sa aveti o experienta deosebita si atunci cand vizualizati site-ul de pe mobil sau tableta.

4 Teme de culori predefinite

Puteti alege din: Turcoaz (Standard), Portocaliu, Albastru sau Rosu

Compatibilitate browsere:

IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.

Css3 + Html 5

Template-ul are suport pentru jquery effects, CSS3

Framework complex

Pe langa o multitudine de elemente deja integrate, acest template da posibilitatea de a crea noi widget-uri, noi posibilitati de a imbunatati pagina si a adauga elemente de marketing.